lycklig igen ?

Den enda som kan påverka detta nu är Gud, så jag ber till Gud att han ska göra så jag blir lycklig igen. För det vill jag verkligen bli.

"snälla jag ber dig Gud, jag vill bli lycklig igen snälla jag ber dig idag och för alltid men du vet vad som gör mig lycklig är att få just en person i mitt liv. Du vet att jag är lugn när jag hör eller ser den personen. Jag behöver den personen i mitt liv nu och för alltid. Så snällla jag gör vad som helst. Jag ska gå ner i vikt jag LOVAR! Så snälla!!"



pus&kram//marie

home

Godkväll!

Nu har jag varit hemma i 30 min typ , det var väl roligt på kalaset om man säger det så .
plus det är svin kallt ute, trodde jag skulle dö förut så kallt det är :(
Mackan ( min systers kille ) körde hem som tur va, han är riktigt snäll!!

Nu ska jag sätt på en film sen sova, så vi får höras imorgon.


Din t-shirt jag har på mig..<3

puss&kram// marie

drar nu!

Hello!

Nu har jag varit vaken en bra tag, under tiden har jag hunnit äta och fixa mig! :D
Idag ska man på 40års kalas igen, fast hos någon annan då :)
Men jag måste tyvärr dra nu för jag har inte handlat någon present än ^^
HÖHÖ!!!
Men vi hörs senare!



Puss&kram //marie

trött

Heej

Nu har jag lite tid att skriva ett inlägg, höhö!
Idag har dagen gått väldigt fort jämfört med vissa andra dagar, jag har fixat och donat på förskolan *stolt*
Vi hade inte så många barn idag så det var väldigt lugnt just idag även fast man kunde tro att det var mer barn där för vissa är ju mer högljuda än andra men det är sådant man får stå ut med  :)

Jag fick skjuts hem av Johanna en av personalen där jag är, hon är en underbar tjej!
Så kom hem vid fyra tiden någon gång, sen har jag tagit det lugnt pratat lite med mamma och nu ska jag nog se tv sen sova för imorgon kommer min lärare och hälsar på , jag är typ nervös av något andledning :(
Fast det kommer gå bra det vet jag.

Haha ni kanske har märkt jag skriver från vänster nu, jag ville ändra lite och det ser mycket bättre ut fast jag orkar inte ändra dem gammla inläggen just nu det får blir när jag inte är så trött och har lite mer tid :)

Hoppas ni har haft en underbar dag för nu ska jag dra så vi hörs imorgon!!



Puss&kram , sov gott GOD NATT // marie

tralalala

Hello !

Ni undrar säkert varför jag har varit dålig på att blogga, jo det är för jag har ju praktik på ett dagis och slutar sent sen så finns det en till sak! Jo, det är för Jim ringer mig (eller jag honom) och smsar mig hela tiden!!:O Sen sover jag mycket efter jag varit på praktiken, plus det är många barn som är sjuka så jag håller väll på att bli sjuk eller något, känns inte bra.

fast nu är Jim i telefon så jag måste sluta, tralala vi hörs!



Puss&kram// marie

vi var på låsas

lite depp ikväll men det går över ska ni se




// marie

nu drar jag!

Hallå

Nu drar jag ut , ner till kungälv.<3

något fel på blogg.se iaf, går inte att ladda upp bild nu ni får mer senare

hörs senare.
Puss&kram//marie

sitter hos grannen

God kväll!


Nu sitter jag hos grannen, gud va roligt detta är ELLER inte. Lite utråkad nu när Christina har åkt..så mycket roligare när han var här och nej det är inget mellan oss.
Han har tjej och vi är bara vänner, han är riktigt skön kille som har humor.
Jag funderar på att dra någon stans men tror ingen vill träffa mig nu, det är licsom ssent att fråga någon nu typ fast får se, kanske bara går hem :)
Kan lägga upp en video som jag gillar och låten har jag lyssnat på mycket nu det senaste



måste tuvärr dra nu men hörs kanske senare!
Puss&kram //marie


Varit upptagen

Hej

förlåt för den låga uppdateringen men jag har haft mycket att göra nu den senaste tiden och nästan glömt av bloggen men jag har massor av bildr jag tagit, tänkt lägga ut dem senare ikväll för nu ska jag fixa mig sen blir det att dra bort på kalas hos en granne!
Mamma har bakat tårata till henne och jag har hjälpt till, jag fick göra lit blommor och rosor , jag blev väldigt nöjd !:)
Nu måste jag skynda mig lite grana så vi får höras senare JAG LOVAR!!



Ha det bäst ute i snön! :) <3
Puss&kram// marie

sorgen i hjärtat försvinner aldrig

Patrik Håkan Lundberg, född 1992 den 13 december...
Han är lyckligt barn, han har en underbar familj, han har sina vänner.
Han träffade tjejer, blev utnyttjad som fan sen träffar han mig, säger att jag är hans första största kärlek. Gud jag blir hur lycklig som helst över att någon faktisk gillar mig för den jag är så jag ger mig in i ett förhållande den 10juli 2009 fast detta förhållandet hade  ca 36mils avstånd. fast jag tänkte kämpa för att få ha kvar någon så underbar som honom, han älskade faktisk mig och att säga dem tre orden är starkt. Vi träffades flera gånger här i Göteborg och Kungälv, tills jag fick åka till honom. jag var sjukt nervös, jag visste inte hur jag skulle uppföra mig men han lugna ner mig och sa att jag skulle vara mig själv. Så jag gjorde som han sa, och familjen gillade mig och jag gillade dem men dem släppte in mig i familjen, jag blev en i familjen Lundberg I Vimmerby. Jag älskade att åka till honom för då kunde jag släppa allt här hemma och bara fokusera på honom. Han åkte till mig varannan helg i ca 10månader, gud jag har aldrig varit så lycklig som då.
han ville åka till mig på min födelsedag den 30april 2010 men jag lätt han inte göra det för hans syskon skulle komma hem, så jag sa att han skulle vara med dem istället. Han gjorde som jag sa men det han inte visste var att jag åkte upp helgen innan för att överraska honom. Jag hade pratat med hans mamma och vi planerade allt, hon skulle hämta mig vid bussen. Han blev såklart hur glad som helst. vi hade en underbar helg men det jag inte visste var att det var sista gången jag någonsin skull få se honom och höra honom säga :
- jag älskar dig Marie.
Jag åkte hem, vinkade till honom och han vinkade till mig, och det var sista gången jag såg honom i ögonen..
Min födelsedag kom, något trilla ner i min brevlåda och där låg ett present kort på 300kr på Guldfynd, jag började gråta av lycka för jag visste vad jag skulle köpa fast jag skulle vänta.
Sen 3 hela dagar efter min födelsedag händer det jag inte ville skulle hända, han och jag bråkar via telefon och han gör slut! Jag föll flera tusen meter ner i mörkt håll, jag sprang bort till Frida och Julia, grät som en stor unge som förlorat sin napp/snutefilt, jag hade förlorat min kärlek som jag älskade så mycket.
Han ville inte längre ha med mig att göra, han ville leva sitt liv helt själv.
Det ni kanske inte visste var att jag var förlovad med honom, i ca 7månader. Ja, vi förlovade oss efter ca3 månader, det är sjukt men jag älskade honom och han sa iaf att älskade mig. Men nu idag vet jag inte vad jag ska tro för jag trodde att jag hade klarat av att klättra upp men jag har bara kommit ännu längre ner i djupet och kommer nog aldrig upp. Många gånger tänker jag:
- skulle jag bli lycklig om han tog tillbaka mig ? eller om han sa att han älskade mig igen?
Jag får bara en klump i halsen som bryter ut på kvällarna, och det händer var och varannan kväll/natt, jag kan inte hjälpa hur jag mår..
Jag vill kunna vara lycklig igen men det kommer tyvärr aldrig hända igen.
Jag kommer leva som en olyckligt flicka i mörkt stort håll !!!


tar död på mig

Hallå alla!

Nu kom jag hem från min praktik, jobbade från 8-17 idag, LÅNG DAG
idag blir dock ett kort inlägg för jag måste sova nu är DÖDS trött, jag är ju på praktik på en förskola (dagis) massa ungar, massa lyftande och massa lekar!  xd
Man blir trött , jag lovar.
jag kan nog skriva när jag vaknat igen om jag inte sova tills jag ska upp :)



puss&kram // marie

måste vara stark..

Jag måste vara starka nu men du tar all min kraft ändå, hur i helvete ska jag klara av detta ? Du tar allt jag har! Du har lämnat djup såra som aldrig kommer läka, för dem rivs upp igen hela tiden. jag vet inte om du märkt det men jag måste sluta prata med dig nu, känner att jag klara det bättre då. Jag vill vara din vän men du vill bara skita i mig även fast jag skriker av smärta så vänder du ryggen mot mig ber mig gå min väg helt själv när jag hellre vilja gå med dig och hålla dig tätt intill för att klara av det.

från första..

från första andetaget med dig var allt helt underbart, jag kunde andas hur lätt som helst med dig vid min sida.
jag gick på moln och jag var hur lycklig som helst tro mig eller ej men jag kunde ta mer skit då än nu, jag kunde ta allt för jag visste att du fanns vid min sida och älskade mig.
jag kände mig älskad och betydelsefyld för någon här i världen och det var DU!
men du väljer att gå vidare på en annan väg helt själv utan mig vid din sida, du tog med dig en del av mig som har blivit ett tom rum och du vill inte ge tillbaka delen. Du vill bara se mig lida som ett litet barn som har ont, du vill inte se mig glad och lycklig igen. Du vill se en ledsen flicka som försöker och försöker men varje gång faller tillbaka..

Fan trodde jag kunde klada detta men det gjorde jag visst inte, förlåt alla!!
Förlåt för allt jag gjorde, förlåt att jag inte funntis där för er när ni verkligen behövt mig.
Jag vill finnas för er men jag mår inte bra, jag kan må i några dagar men sen spricker det totalt och jag brister ut i gråt och panik...


bussen till praktiken

Godmorgon!

Nu sitter jag på bussen till min praktik bara 3 veckor kvar, måste klara det utan att brytta ihop..
Jag sitter med tankar som flyger om kring i mitt huvud som en virelvind, det brukar vara så på morgonen, jag har musik i örornen och det lugnar ner mina tankar lite men ändå inte.
jag drömmer mig bort och jag ser min morfra står där i ljuset men det står någon annan lite längre bort och det är du, det är du jimmy du står med din hand utsträckt, du har alltid funntis där för mig nu under min svåra tid om man kan kalla det så.
vi har inte kännt varandra länge men du vet ändå mycket om mig och du har alltid stöttat mig genom allt, det är du som fått mig inse att det finns något att leva för.
Jag älskar dig !


tittar upp mot himlen..

jag tittar upp mot stjärnhimlen och hoppas att du någon gång inser att du förlorat något som du aldrig kommer hitta igen..jag gjorde allt för dig jag vet att du gjorde allt för mig men du gjorde inget i slutet tyvärr.
jag kommer nog aldrig släppa taget om dig, jag kommer aldrig kunna glömma våran tid för jag var verkligen kär och det pirrade i varje cell i kroppen när jag såg, fick sms eller hörde din röst för jag va VERKLIGEN kär i dig och kanske är det än idag ?
Ingen vet mer än jag fast det håller på att försvinna fast jag vill inte, jag kan vänta länge på dig tills döden hämtar mig för att du ska inse att jag älskade verkligen dig.
Du vet " jag älskar dig" är tre starka ord, och jag sa dem orden till dig för jag menade verkligen!!
jag vill inte leka med någons känslor, jag vill vissa mina känslor för dig, jag ville att du skulle få mitt hjärta föralltid men du krossa det som om det vore ett glas som blir till tusen bittar..
jag känner hur skivorna av glas ristas i mitt bröst än idag fast jag kämpar för att inte känna dem..jag vill inte känna dem för dem påminner för mycket om dig.
jag ville inte att du ska gå vidare utan mig , jag vill att du ska gå vidare med mig istället..

måste sova nu

Måste sova nu även fast jag har en stor klump i min hals som inte vill försvinna, jag vill inte släppa den för då kommer jag aldrig somna.
Jag vill bara låta tårarna rinna men då tappar jag gräppte, gud jag saknar min bäste vän snälla låt mig ta tillbaka honom! Jag ber dig nu, skulle du tillåta mig att göra det?
Jag vill så gärna men ändå inte, men vem skulle bryr sig överhuvudtaget? Inom känns det som alla skulle bli glada om jag försvan eller bara dog, jag är ändå bara en plåga som alla får stå ut med. För jag gör ju ingen nytta här ändå.
Jjag har ju märkt hur vänner bara sakta men säkert försvinner från min sida men att missta flera personer som betyder alldes för mycket för mig tar på mina krafter. men att se att dem inte bryr sig ett dug ger mig bara längtan efter att somna in men jag måste kämpa för alla andra..

Men jag vill kunna kämpa för dig igen!! Som jag en gång gjorde, jag kämpade för våran kärlek, jag fick mycket skit för att jag hade dig vid min sida men jag brydde mig inte för jag älskade dig för mycket, men älskade du mig `?
Det vissade du att du inte gjorde överhuvudtaget för om du gjorde det skulle du inte gjort som du gjort..du skulle kämpat mera, för jag kämpade mer än vad vet ska du veta.
fan vet inte ens om du läser detta ? jag måste sluta prata med dig för om du nu har tjej så måste jag verkligen gå vidare för ingen mening att stå kvar på samma punkt och bara låta smärtan svida i bröstet och låta tårarna rinner ner för min kind som en flod. För det hjälper väl ändå inte ?
Inte vet jag men du vill ju inte se mig längre, du vill inte se mina tårfyllda ögon..
Jag börjar sakta men säkert att försvinna....


sången får mig att sakna igen..

Jag lyssnar på Simon Söderberg, det får tankar att komma igång igen. Fast jag gillar inte det, jag börjar inse att jag också kommer dö en vacker dag fast ingen vet när det kommer hända men jag vill att det ska hända snart för jag klara inte av att leva så här längre, bråk hitt och dit, sårad om och om igen, såren öppnas hela tiden. varför jag GUD?
Är jag inte värd mera än detta ?

Jag saknar så många personer i mitt liv så det inte är sant, jag behöver flera i mitt liv men dem kommer nog aldrig tillbaka till mig igen för dem har sagt adjö för evigt.
Jag vill bara ha dem tillbaka, jag ångrar allt jag sagt som sårat alla, jag vill inte såra någon mera jag vill bara se alla lyckliga även fast jag inte är lycklig själv så vill jag se alla i min omgivning lyckliga och glada men jag lyckas alltid såra någon...

jag klara inte av detta mera nu!!!
Låt mig bara somna in någon gång!

 

 

// marie


kommentarer

fridaacarlsson
jävla najs header nu maree!
sv: ah visst e han, underbar!

Svar: Tack frida!! :)
Han är mer än underbara :)

Patrik
Jag tycker nya headern blev skitfin :)

Svar: tack Patrik :)

KOMMENTERA MERA! :D

// marie


Partille nästa!

Godmorgon!

Nu har jag jobbat och legat vid min dator ett bra tag är super trött men så får man ett sms från syrran om att jag ska åka till Partille för det är farsdag idag!
Så nu blir det att duscha och fixa sig sen dra vidare till Partille! :)
Kan försöka ta lite bilder, tar med mig kameran iaf!

Grattis Åke älskar dig, tack för att du alltid funnits där för mig, kommer aldrig lämna dig!<3
Grattis pappa! <3

Åka & jag , har på mig min norska folkdräckt :)


puss&kram// marie

Ny header!

Hello

Nu har jag ny header igen, blev väldigt nöjd med denna men bli inte förvånade om jag bytter igen för jag kommer nog bytta mycket nu den närmaste tiden.
Säg vad ni tycker? jag har ju ändrat mycket på bloggen nu och det tog sin tid, men jag klarade det till slut!
ska ändra storleken på texten imorgon så ni behöver inte vara oroliga :)

fast nu måste jag nog sova ska upp och sälja gt imorgon sen blir till att sova hela dagen ! :D
sov gott och dröm söt alla!!

puss&kram// marie

bild bomb på mig!

hade tråkigt förut OKEJ ? xd





blir fler senare eller imorgon :)

// marie

en ny header..

Heelllo

Jag har suttit väldigt länge och pillat på en header till mig själv fast vet inte om jag kommer använda den på ett tag vi får se :)
Fast jag kan ju vissa er den ! :*)
Kommentera gärna vad ni tycker .


texte : Du kan säga vad du vill men jag tänker inte ändra på mig för din skull ändå.

vaknat till nu

God morgon!

Nu har jag vaknat till, riktigt skönt att få sova länge men jag vakna med hals ont som inte var så trevligt  fast jag överlever så klar! :)
Nu ska jag ner och så om det finns något att äta, är vrål hungrig just nu sen blir det att se på en serie men tror det heller ej men det är Förhäxad, jo jag vet det är en gammal serie men den är grym så är det bara :)



vi kan höras senare idag, kanske drar ut om jag orkar .
Puss&kram // marie

sover nog :)

tralala nu kan vi iaf hoppas på att jag sover ! :)

jag tänkte lägg upp lite ny goa låtar som oväxling !

Olly Murs -  Please dont´t let me go
Johan Alander - Tjena syrran

Darius & Finlay feat. Nicco - Destination

Cheryl Cole - Parachute

Olly Murs -  Please dont´t let me go  

Mörkvitt - Ett steg kvar



Hoppas ni har eller ska sova gott nu!!
Puss&kram // marie


Hemma nu

Godnatt

Nu har jag varit hemma ett bra tag, vi handla lite frusna bär och så :)
Dansken kom aldrig så vi drog hem, Ellinor du får överleva och jag vet att du klara det!! :)
Jag är lite nere just nu, jag vet inte varför men det gör ont i mig på något konstigt sätt så om ni undrar varför jag kanske skriver värsta depp inlägget så kan det beror på att jag behöver skriva av mig :)

Nu ska jag se om det är något bra tv sen sova får se, jag har iaf tagit kort på mitt rum idag och det är städat!
Tack älskade mamma :)<3



vi hörs puss &kram // marie

Utgång

haha kan nog kalla det utgång! ^^

Ellinor & Frida kommer snart iaf, vi ska dra ner till maxi och köpa lite saker sen ska vi träffa Dansken för att han ska köpa cigg till henne, visst är han snäll! :D
Nu har jag fixat mig lite så vi hörs senare.

bilb å min syster & mamma , älskar er <3


Puss&kram // marie

Tim Malmström

Heej
Nu har jag suttit i en stund och gjorde denna till Tim & Izabelle.
jag hade inget att göra så då gjorde jag denna, kanske inte så bra men jag övar ju än, vill bli bättre.
nu ska jag se om jag kan göra någon mera, får se vad jag kan hitta på.



texten på bilden:
Jag har kännt Tim ett bra tag nu & alltid velat hans bästa, velat att han ska vara lycklig & må bra.
Nu är han verkligen lycklig & glad med den underbara Izabelle.
Tror inte att jag sett honom så här lycklig någon gång. Jag är så himla glad för deras skull.
Dem klara sig igenom allt & jag avgudar dem allt bra!
Dem är det underbaraste paret jag någonsin sett.
Den 26 april blev det ni & låt det alltid förbli så!
önskar er all lycka!
/marie

Ha det gött nu hörs senare ikväll!!
puss&kram // marie


ännu mer om kärlek :)

Även om jag inte kan göra anspråk på att vara världens främsta expert på relationer, vet jag att min fru och jag har en mycket stark äktenskap, och har aldrig varit mer kär.

Jag har misslyckats med äktenskap innan, men det har hjälpt mig att bli bättre på det. Jag har lärt mig den dödliga synder relationer, och hur man känner igen dem och undvika dem.

En läsare, nygift, bad mig att dela mina tips om hur man gör ett äktenskap arbete. Jag önskar jag hade en magisk formel, men här är en enkel lista med tips:

* Spendera tid ensamma tillsammans;
* Uppskatta varandra;
* Vara intim ofta;
* Prata och dela och ge.

Men lika viktigt som vad du ska göra är vad du inte bör göra - och jag är säker på att många av er har tagit steget in i dessa fallgropar er själva. Jag vet att jag har. Jag har lärt mig av mina misstag, och har lärt sig att känna igen när jag gör ett allvarligt fel, och hur man rätta till det.

Om du kan undvika dessa sju saker, och i stället fokusera på att göra fyra saker ovan, bör du ha en stark relation. Jag tänker inte garantera någonting, men jag skulle ge dig bra odds. :)

1. Förbittring. Detta är ett gift som börjar som något litet ("Han fick inte en ny rulle toalettpapper" eller "Hon har inte tvätta henne disken efter att hon äter") och bygger upp till något stort. Förbittring är farligt eftersom det ofta flyger under vår radar, så att vi inte ens märker att vi har den förbittring, och vår partner inte förstår att det är något fel. Om du någonsin märker själv med förbittring, måste du ta itu med detta omedelbart, innan det blir värre. Skär bort det medan det är litet. Det finns två bra sätt att hantera förbittring: 1) andas, och bara låta det gå - acceptera din partner för vem hon / han är, fel och alla, ingen av oss är perfekt, eller 2) prata med din partner om det om Du kan inte acceptera det, och försöka komma fram till en lösning som fungerar för er båda (inte bara för dig), försöka tala med dem på ett icke-konfronterande sätt, men på ett sätt som uttrycker hur du känner utan att vara anklagande .

2.
Svartsjuka. Det är svårt att kontrollera svartsjuka om du känner det, jag vet. Det verkar hända av sig själv, utom vår kontroll, objuden och oönskad. Men svartsjuka, som förbittring, är förhållandet gift. Lite svartsjuka är bra, men när det blir till en viss nivå den förvandlas till ett behov av att kontrollera din partner, och blir till onödiga bråk, och gör båda parter olyckliga. Om du har problem med svartsjuka (som jag en gång gjorde), istället för att försöka kontrollera dem är det viktigt att du undersöker och tar tag i roten frågan, som vanligtvis är osäkerhet. Denna osäkerhet kan vara bundna till din barndom (övergivande av en förälder, till exempel), från ett tidigare förhållande där du blev skadad, eller i ett tillbud eller incidenter i det förflutna för din nuvarande relation.

3.
Orealistiska förväntningar. Ofta har vi en idé om vad vår partner ska vara. Vi kan förvänta dem att städa upp efter sig själva, att vara hänsynsfull, att alltid tänka på oss först, för att överraska oss, stödja oss, att alltid ha ett leende, att arbeta hårt och inte vara lat. Inte nödvändigtvis dessa förväntningar, men nästan alltid har vi förväntningar på vår partner. Efter att ha vissa förväntningar är bra - vi bör förvänta vår partner att vara trogna, till exempel. Men ibland, utan att inse det själva, vi har förväntningar som är för höga för att möta. Vår partner är inte perfekt - ingen är. Vi kan inte förvänta oss att vara glad och älskar varje minut av dagen - alla har sitt humör. Vi kan inte förvänta oss att alltid tänka på oss, eftersom de kommer naturligtvis att tänka på sig själva eller andra ibland också. Vi kan inte förvänta oss att vara precis som vi, som alla är olika. Höga förväntningar leder till besvikelse och frustration, särskilt om vi inte kommunicera dessa förväntningar. Hur kan vi förvänta oss att våra partner att möta dessa förväntningar om de inte vet om dem? Lösningen är att sänka dina förväntningar - ge din partner att vara själv, och acceptera och älska dem för det. Vilka grundläggande förväntningar vi har, vi måste kommunicera tydligt.

4.
Gör inte tid. Detta är ett problem med par som har barn, men även med andra par som fastnar i arbete eller fritidsintressen eller familj och vänner eller andra passioner. Par som inte tillbringa tid ensam tillsammans kommer att glida isär. Och medan samvaro när du är med barnen eller andra vänner och familj är en bra sak, är det viktigt att du har tid ensamma tillsammans. Kan inte hitta tid med alla de saker du har på gång - arbete och barn och alla andra saker? Göra tid. Allvarligt - få tiden. Det kan göras. Jag gör det - jag bara se till att den här gången med min fru är en prioritet, och jag kommer att släppa något helt annat för att få tiden. Skaffa en barnvakt, släppa ett par åtaganden, skjuta upp arbetet för en dag, och gå på en date. Det behöver inte vara en dyr dag - en del tid i naturen eller motionera tillsammans, eller titta på en DVD och en hemlagad middag, är alla bra alternativ. Och när ni är tillsammans, göra en insats för att komma i kontakt, inte bara vara tillsammans.

5.
Brist på kommunikation. Denna synd påverkar alla andra på denna lista - det har sagts många gånger förr, men det är sant: god kommunikation är en hörnsten i en god relation. Om du har förbittring, måste du prata ut hellre än att låta den förbittring växa. Om du är svartsjuk, måste du kommunicera på ett öppet och ärligt sätt att hantera din osäkerhet. Om du har förväntningar på din partner, måste du meddela dem. Om det finns några som helst problem, måste du meddela dem och arbeta dem. Kommunikation innebär inte bara sitta och prata eller argumentera - god kommunikation är ärlig utan att anfalla eller skylla. Kommunicera dina känslor - att bli sårad, frustrerad, ledsen, rädd, ledsen, glad - snarare än att kritisera. Kommunicera en önskan att arbeta fram en lösning som fungerar för er båda, en kompromiss, snarare än ett behov för den andra personen att ändra. Och kommunicera mer än bara problem - meddela bra saker också (se nedan för mer).

6.
Inte visar tacksamhet. Ibland finns det inga verkliga problem i en relation, såsom förbittring eller svartsjuka eller orealistiska förväntningar - men det finns heller inga uttryck för bra saker om din partner heller. Denna brist på tacksamhet och uppskattning är precis lika dålig som de problem, för utan det din partner kommer att känna sig som han eller hon håller på att tas för givet. Varje person vill bli uppskattad för allt de gör. Och medan du kanske har vissa problem med vad din partner gör (se ovan), bör du även inse att din partner gör bra saker också. Har hon Diska eller laga dig något du gillar? Har han städa upp efter dig eller stödja dig i ditt jobb? Ta dig tid att säga tack, och ger en kram och puss. Denna lilla uttryck kan räcka långt.

7.
Brist på kärlek. På samma sätt, allt annat kan vara att gå rätt, inbegripet uttryck av tacksamhet, men om det inte finns någon kärlek mellan partner så finns det allvarliga problem. I själva verket är förhållandet driver mot en platonisk status. Det kan vara bättre än många relationer som har allvarliga problem, men det är inte bra. Kärlek är viktigt-alla behöver en del av det, särskilt från någon vi älskar. Ta dig tid, varje dag, för att ge kärlek till din partner. Hälsa henne när hon kommer hem från jobbet med en stram kram. Vakna upp honom med en passionerad kyss (som bryr sig om morgonandedräkt!). Smyga upp bakom henne och kyssa henne på halsen. Gör i biosalong som tonåringar. Smeka hans rygg och nacke medan du tittar på TV. Le mot henne ofta.

8.
Bonus synd: envishet. Detta var inte på min ursprungliga lista men jag bara tänkte på det innan publicering här inlägget, och var tvungen att lägga det i. Varje relation kommer att få problem och argument - men det är viktigt att du lär dig att räkna ut dessa problem efter nedkylning lite . Tyvärr har många av oss är för envis för att ens prata om saker. Kanske vi vill alltid ha rätt. Kanske vi aldrig vill erkänna att vi gjort ett misstag. Kanske vi tycker inte om att säga att vi är ledsna. Kanske vi tycker inte om att kompromissa. Jag har gjort alla dessa saker - men jag har lärt mig genom åren att detta är bara barnsligt. När jag befinner mig envis dessa dagar försöker jag komma över denna barnslighet och suger upp det och lägga undan mitt ego och säga att jag är ledsen. Snacka om problemet och fixa det. Var inte rädd för att bli den första att be om ursäkt. Sen gå förbi det till bättre saker.


inte så bra men vill bli bättre :)

Chacha !!:)

Haha nu har jag suttit en BRA stund och gjort header till Frida eller aa jag gjorde det för skojs skull, hon blev iaf glad. Hon bad mig inte men jag hade inget att göra så jag överraska henne, jag måste ju öva för jag vill bli bättre än vad jag är.
Så nu kan jag några headers som jag gjort sen ska jag nog sova :)
Godnatt<3

Min header som jag har nu


en jag gjorde för länge sedan



fridas header : http://fridaaow.blogg.se


// marie


Läs bara så fattar ni !

“We never ask the meaning of life
When we are in love.”
Bhagwan Osho

Vi är skapade att leva ett liv i kärlek. När vi inte är i kärlek, är något fel. Oavsett hur framgångsrik en del är i andra aspekter av deras liv, känner de inte det är möjligt att ha samma framgång i kärlek. De säger själva att "vara realistiska." Att vara realistisk om relationer "anses naturligt eftersom vi" växa upp "och ge upp fantasier, dårskap och drömmar om barndomen. Men ingenting kunde vara mer naturligt. Att vara kär är den mest mogna och realistiska sak du kan göra. Det ger energi ditt liv, fyller dig med positivitet, skapar generositet och gör varje ögonblick vackert. Kroppen läker hjärtat är lycklig. Den verkliga frågan är, varför är vi inte i kärlek hela tiden? Hur kan vi lära oss att älska hela livet?

I världen av Zen är fylld med vägledning och praxis som tillåter oss att öppna våra hjärtan, rensa våra tankar, blir närvarande, vara vem vi är och kunna upptäcka den underbara hemlighet förälskad i hela livet. Som en stor Zen Master säger,

När inga onödiga tankar i ditt sinne
Everyday är en bra dag. "
Ummon

Här är några riktningar från världen av Zen. Följande övningar, (baserat på den Zen och konsten att Falling In Love,) kommer att visa oss hur man förvandlar våra liv upp och ner, rensa bort ogräs i våra trädgårdar och vara redo att känna kärlek var vi än är. Som Zen praxis påminner oss - "införselstället är precis där du är."

1) ENA RÄTT Förutom att du
Merparten av tiden vi söker och letar efter rätt person. Zen föreslår att vi slutar att springa runt som söker och se vad som finns rakt framför våra ögon.
Titta på en person som är nära dig just nu - vem som helst det råkar vara. Lägg märke till hur du knuffar bort honom. Sluta göra det. Låt två av er att vara tillsammans på det sätt du är. Låt allt det bli bra precis som det är.

Gör samma sak i morgon med någon annan. Vi avskeda så många människor som är i våra världar, i väntan på att "rätta" ska visas. Ju mer vi kan vara "rätt" med alla, desto mer kan vi öppna upp till vad som erbjuds nu, fylligare och mer kärleksfull våra liv kommer att bli.

2) SPELA PÅ KÄRLEK
Så många klagar på att de inte är älskade. Anledningen till detta kan vara ganska enkelt. De är så upptagna med att spela roller och spel att partnern aldrig kommer till
vet vem de egentligen är. Märke till vad roller (eller spel) du spelar i relationer, och vilka roller du kräver av andra. Se om du är kär i den personen, eller med den roll han spelar just nu. Vända detta för en liten stund. Prova att spela olika roller. Försök att vara med någon som spelar roller du inte är van vid.

Nu blir medveten om skillnaden mellan vem du är och vilka roller du spelar. Låt roller gå och bara vara vem du är. Vilka vi är alltid älskvärd och vacker. Det är roller som kommer i vägen.

3) att låta honom KOM OCH låta honom gå
Ett stort hinder i att leva ett liv i kärlek är en tendens att hålla på. Vi grepp och hålla fast vid varje, förhindra den fria kärleken uppstår på dess own.When någon kommer in i ditt liv (eller dag) praxis att låta honom komma. Välkommen den person - vem han är. Njut av vad det är han ger.

När det är dags för en person att gå bort, praxis att låta honom gå. Stäng inte av personens lämnar till en upplevelse av avstötning, förlust eller övergivenhet. Inse att hans lämnar har ingenting att göra med dig. Det är helt enkelt dags för honom att gå.

Gör detta med dig själv också. Låt dig komma och gå fritt i livet, inte binda dig i onödan kedjor. Ju mer vi fria andra och oss själva, desto lättare vi blir kära.

4) Försätta BAGAGE NER
Många känner att kärleken inte är möjligt om inte alla deras krav uppfylls. De kan vara ganska förvånad över att upptäcka att dessa krav inte leder till lycka. De bara kan vara hinder för förälskelse. Ta en titt på vad du känner är absolut nödvändigt i relationer. Nu titta på det igen. Inser att det är bagage du bär som kan hålla alla typer av människor och möjligheter bort. Inte bara det - det här bagaget kan göra dig rädd och stel, inte öppen för vad som är tillgängligt för dig.

Låt ett av dessa krav avta. Vid första låta det gå för bara en dag och se hur det känns att vara utan den. (Kom ihåg att du alltid kan ta tillbaka den igen). Nu försöker en annan dag. När vi gör detta många gånger, kan vi konstatera att det som vi tyckte var avgörande för vårt liv var verkligen i vägen. Ju mer vi gör detta desto mer ljus och glada vi kommer att känna. Inte bara det, utan alla typer av nya människor, möjligheter och situationer vi aldrig märkte börjar komma in på vår väg. Vi har gjort utrymme för dem genom att sätta vårt bagage ner.

5) ge gåvor
Ge och ta emot är själva kärnan i relationer. När vi är i kärlek är detta aldrig ett problem. Vi ger naturligt och är nöjd med allt som erbjuds i gengäld. Att öppna upp till förälskelse, är det viktigt att anta detta sinnestillstånd - börja ge naturligt. Vilka gåvor ger man andra i relationer? Ta en stund och även se vad du hoppas få i gengäld. Nu hitta något nytt du kan ge till någon. Ge det. Gör detta varje dag. Varje dag ge något annat. Det behöver inte vara märkvärdigt eller dyrt, bara något som kommer att lägga till hans eller hennes dag. Sedan gör detta med alla typer av olika människor. Gör det lugnt utan pompa och ståt och utan att förvänta sig något i gengäld.

Sedan gör detta med dig själv också. Varje dag tar en stund att ta reda på vilken typ av gåva som du vill idag. (Kan vara enkel - en promenad i parken, nya läppstift, tid tillsammans med någon du bryr dig om.) Nu ge detta till dig själv varje dag. Även denna övning är enkelt, är det extremt kraftfullt. Att göra detta dagligen i er relation kan vända allt runt omkring. När du ger, inte komma ihåg att leta efter något i gengäld (inte ens ett leende eller tack). Bara ge ge, inga förväntningar, inga krav. Genom att leva med denna öppna, generösa sinne, alla möjliga andra gåvor kommer till dig naturligt.

6) att bli vän med dig själv
Många säger att de är ensamma, även med en partner vid sin sida. Detta är helt enkelt eftersom de ännu inte har blivit vänner med sig. När de gör vänner med sig själva och kan vara vem de är, är det omöjligt att vara ensam anymore.Make vän med dig själv. Tillbringa tid märker vem du är. Acceptera alla delar av dig själv. Sluta döma och förkasta vad som pågår inuti. Var stilla och titta på. Var uppmärksam på din andning och bara märker vad som pågår. Låt det vara. Acceptera det, och återgå till andningen. Förstå att varje andetag, under opinionen, är du perfekt precis som du är. Kan du väljer att vara denna naturliga själv i relationer? Kan du välja att ha relationer med dem som vill och förstå precis vad du är?

“When you become you
Zen becomes Zen
When you become you,
The whole world falls in love.”


trött

hello

Jag är ju praktik denna veckan och tre veckor till, det är därför jag är dålig på att skriva för jag är så himla trött men jag ska verkligen försöka att ändra på det!!:)
jag ska iaf baka muffins senare tror jag, råka säga det till folket på min praktikplats HAHA och jag vet att jag inte har allt hemma heller så kanske går ner och handla eller så har man grannar ju (aa'

Nu ska jag dunka lite musik sen sova en stund innan jag bakar :)




puss&kram// marie

har ett liv att leva

Jag hoppas att du blir lycklig nu för du verkade inte vara det med mig, du valde en väg som visade ditt sanna jag. Du är inte värd ett jävla piss från mig längre...när du blir krossad kom fan inte tillbaka till mig. Då kommer jag INTE finnas för dig, varför ska jag finnas för dig `? När du inte fanns för mig! Många tårar har runnit ner för min kind för ditt jävla svek men nu är det nog, jag är så mycket bättre än dig! tror det eller ej men jag saknar fan INTE dig längre! Du är som bortblåst för mig, jag ska leva mitt liv utan dig. Varför ska jag lägga ner min tid på dig för? Nä, just det. Jag har så mycket bättre saker att lägga min tid på som dem som verkligen BRYR sig om mig.
Nu ska jag leva vidare mitt liv !!

gammal bild men vafan ? :D


// marie

vågar ?

hello

kan inte sova som vanligt vid detta laget...

jag ligger och funderar på om jag ska fråga någon om den vill hänga med på bio någon helg, men jag vet ju bara en jag vill fråga men den kommer inte kunna elelr något så varför ens tänka tanken ?
men jag vill ju så gärna fråga, vi kan ju åka halva vägen var fast aa vi får se om jag vågar frågar..

nu ska jag försöka sova igen, börjar praktiken imorgon iaf så ni vet lovet är slut, fan jag hatar det.
aja puss & kram

väldigt gammal bild, saknar mitt gammla jag


// marie

Nelly - Just a dream



I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream

I was at the top and I now it's like I'm in the basement
Number one spot and now she found her a replacement
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby
And now you ain't around, baby I can't think
I shoulda put it down, shoulda got that ring
Cuz I can still feel it in the air
See her pretty face run my fingers through her hair

My lover, my life, my shorty, my wife
She left me, I'm tied
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream

When I be ridin man I swear I see her face at every turn
Tryin to get my usher on but I can't let it burn
And I just hope she notice she the only one I yearn for
My woman, my one, I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback
Now I'm in the club thinkin all about my baby
Hey, she was so easy to love
But wait, I guess that love wasn't enough

I'm goin through it every time that I'm alone
And now I'm wishin she should pick up the phone
But she made a decision that she wanted to move on
Cuz I was wrong

I was thinkin about her, thinkin about me
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream

If you ever loved somebody put your hands up (hands up)
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you wish you could give them everything
I said, if you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you wish you could give them everything

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream.



den skriker

Smärtan i bröstet har gjort mitt leende till kalla tårar som rinner ner för mina kinder...


vill inte falla tillbaka till den tiden..

jag vill inte falla tillbaka till tiden då jag kunde göra så hemska saker mot mig själv, jag kunde göra saker som jag idag ångrar stort.. jag fick pratat om det förut väckte starka minnen som jag inte saknar men ändå gör jag det vet inte varför men jag måste inse att jag inte kan göra det för jag vet att jag sårar personer som är min omgivning... jag hatar att såra folk som jag älskar mest men kan dem/ni förstå varför jag gjorde det ? jag vill inte att ni ska komma så långt ner som jag har kommit, jag vill klätra upp men det går inte längre jag klättra men så fort det händer något nytt som gör ont så trillar jag ner minst 10 steg och måste nästan börja om igen...


Kommer jag orkar detta ?
Kommer jag ge upp?
Kommer jag bli lycklig igen tro?
'
'


varit vaken en stund

god morgon ( eller god dag )

jag har varit vaken en stund, varit ute och sålt GT, typ riktigt tråkigt och jag är svin trött nu men min syster kommer hit idag ska bli roligt fast nu ska jag sova en liten stund, drömma min bort i min egena lilla värld..

gammal bild men sann  ..<*3 jag tänker på dig


vi hörs senare plus bloggen ska bli klar idag!!
Puss & kram // marie

renovering

Heej

jag håller på att fixar lite här på bloggen och det blir färdigt imorgon måste sova min hals dödar mig...



sov gott & dröm söt
god natt // maire

Du svarar inte någon stans längre!!

Tänkte lägg upp två medelande jag skickat till mitt ex Patrik.

hej, varför kan inte vara vänner? jag vill inte mista dig, även fast du bor mil från mig så tänker jag på dig .
jag saknar att ha någon att prata med, gud du vet allt om mig patrik även fast du inte älskar mig eller något, du sa själv att vi kunde vara vänner....jag trodde på dig men se hur det gick?...
jag vet att du är på G med alexandra någon , jag är sjukt glad för din skull ska du veta för jag har en på G jag med en annan.
jag vill att du ska höra av dig någon gång men du verkar ju bara vilja glömma mig, om du byter nr så kommer väl inte jag få det eller ??
Puss&kram //marie


skickat den 23 september kl. 13:06 på facebook  , fick inget svar.

jag säger bara varför dissa den man en gång älska över allt annat ?
Man får aldrig svar av dig, hör aldrig något från dig. du vill inte bli vän med mig här på fb för jag är ditt ex ? jag saknar när vi prata om allt, du vet allt om mig Patrik. Du kanske inte skulle bryr dig om du fick reda på att jag dog?! Nej, jag tänkte väl det. Vi höll ihop i ca 10 månader sen ska du bara bryta kontakten, jag trodde faktisk du var bättre än så..men du har ju visat ditt sanna jag nu.
jag skulle behöva dig nu (som vän) för jag har tänkt många gånger nu dem senaste nätterna på att ta överdos och somna in men då har jag tänkt på dig och insett att det kanske blir vi men det verkar inte så just nu så kanske gör det ikväll , imorgon . inte vet jag men det är snart.
Snälla svara för min skull!!
Puss&kram //marie


skickat den 12 oktober kl. 17:09  på facebook ,  fick inget svar.


Vad tänker folk/killar med när dem krossar en tjejs hjärta och sedan skiter i den och bryr sig knappt längre?
Kan ni inte svara mig på det ? för jag vet inte om jag orkar mera nu, för allt jag gör för att få kontakt med honom igen gör bara allt värre...
min kropp vill inte släppa honom även fast jag vill, jag saknar dig fast du bryr dig så mycket också..kommer det någonsin bli vi två igen ?



// marie



stjärnorna i himlen påminner om dig

Hallå alla glad människor :)
Förlåt att blogge är så depp men jag behöver skriva av mig och då blir det i bloggen...förlåt<3

guud jag mår verkligen inte bra någon stans, jag kan knapt kolla upp i stjärn himel för det påminner för mycket om dig, min kropp vill verkligen inte släppa dig även fast jag försöker så går det inte. jag vill bara ha dig vid min sida igen men det kommer aldrig hända för du vill ej ha mig. jag vet inte hur jag ska göra för att få dig igen , jag kanske borde ändra på mig, jag ska ju gå ner i vikt du kanske kommer gilla mig igen för det men kanske ska bytta stil eller vad som helst , jag får se vad jag gör.

Ska snart sova eller försöka vi hörs imorgon<3
god natt //marie


fixar mig

Hallå !

Nu håller jag på att fixa mig , jag ska ner till Kungälv med Ellinor .
vi har inte träffats på väldigt länge, saknat henne men jag vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att hon ska köpa smink eller vad hon snacka om förut :)
jag ska försöka få lite bilder så det kanske blir roligare här på bloggen :)

Aja måste skynda mig lite ,
du gillade den bilden väldigt mycket .... </3


puss&kram// marie

cry a river for you

I know I wasn't there, when you needed me the most.
I know I didn't care, and was afraid to get so close.
Tonight it's getting hard to fall asleep
'Cause it's becoming clear that i'm procalling to pieces
and I cannot reverse it, so i've got one more thing to say..

I'm sorry for your pain, i'm sorry for your tears.
For all the little things I didn't know,
I'm sorry for the words I didn't say.
What I still do, i'm still loving you.

I know I let you wait, and been away for far too long.
But now I can relate, to everything that I did wrong.
Stop breathing when I think i'm losing you.
There'll be no excuse so i'm on my knees, so listen please.
Let me hold your hand once again.

I'm sorry for your pain, i'm sorry for your tears.
For all the little things I didn't know,
I'm sorry for the words I didn't say.
I'm sorry for the lies, i'm sorry for the fights.
For not showing my love a dozen times.
I'm sorry for the things that I call mine.
But what I still do, i'm still loving you.
Ohh-oh baby.
I'm still loving you.

Oh, i'm sorry for your pain and i'm sorry for your tears.
For all the little things I didn't know,
I'm sorry for the words I didn't say.
And i'm sorry for the lies, and i'm sorry for the fights.
For not showing my love a dozen times.
I'm sorry for the things that I called mine.
But what I still do, i'm still loving you.

That's what i'll always do.


snälla se mig igen

om du läser detta snälla säg något!
jag älskar dig än, <3
saknar din närhet, vart jag än går så ser jag dig överallt!!

// marie

du kommer alltid finnas i mitt hjärta...

Att veta att du inte älskar mig längre gör mig gråt färdig men att veta att du är lycklig utan mig ger mig döds längtan.
jag vill bara ha dig vid min sida, ingen annan men kommer det någonsin hända igen? att just du kommer vara min sida och vara lycklig med mig som du en gång var men jag vill vara lycklig tjej som ler hela tiden men det går inte utan dig vid min sida...
Jag saknar dig & älskar dig <3

DU VET VEM DU ÄR!!!


sjukgymnast nästa...

Hello

nu har nyss duschat, det behövdes och idag stog jag riktigt länge och det var sjukt skönt men aja tårarna ran där med....
Jag ska nu till min sjukgymnast, jag längtar tyvärr inte, kommer säkert få ett panik anfall idag igen, jag har alltid varit glad när jag varit där innan men förra gången gick det för långt och jag kunde inte kämpa i mot..vi får väl se hur det går idag, hoppas hon är snäll idag för jag orkar inte annars inte med denna smärta i bröstet...
Nu måste jag fixa mig och packa ner kläder.

jag har också varit blond, gud saknar att kunna le så :(


vi hörs senare.
puss&kram //marie

i keep bleedning love

jag kan inte sova för saknaden efter tar över mig när jag väl somnar, jag drömmer om dig fast jag vill inte. varför gör du så hära mot mig! Kan du bara sluta , försvinna från mina tankar, mina drömmar! men vad jag än gör så kommer du alltid tillbaka, jag har inset att jag älskar dig än! FAN TA DIG! jag kommer aldrig kunna bli kär igen tack vare dig, du har förstört hela mig för evigt, jag kan knappt le för det svider i mitt hjärta då börjar tårarna rinna som en flod ner för mig kind, varje natt är det samma sak. Somnar med tårar och vaknar med en blöt kudde! när jag hade dig i mitt liv var allt perfekt, inget var fel. det var du som fick mig inse att jag vara vacker och skulle vara mig själv men det går inte längre, jag måste kämpa för att inte gråta när jag är med folk, det tar på all min kraft jag har att kämpa i mot mina tårar men jag släpper dem ut på nätterna, jag vet inte hur mycket tårar som runnit ner för mina kund för dig, det är någon flera miljoner skulle jag tro, inte för jag räknar.
Jag vill ha dig här igen vid min sida, vill hör dig säga att du älskar mig, att det är bara jag i ditt liv och ingen annan men det kommer aldrig hända för du har ett eget liv i Vimmerby, du har dina underbar vänner och din familj som är underbar. Jag kan inte leva så hära längre fan jag måste kämpa fast ibland vill jag ändå ge upp och bara avlsuta mitt liv för att slippa smärtan....
jag älskar dig patrik håkan lundberg <3

minns den dag hur klart som helst...<'3

RSS 2.0