seg skola

åhh varför gick jag inte och la mig inatt för? Ni kan inte förstå hur trött jag är nu. har bara gått två lektioner plus lunch fast det var ju texmex så man ska inte klaga. Men nu har jag samhälls lektion..segt!
Nu har jag engelska och någon till lektion kvar..åhh kommer inte orka. Jag vill hem o sova men det kan man ju inte göra för då kommer jag aldrig somna ikväll.
aja nu ska jag dunka musik i mina hörlurar så jag inte somnar!!
hörs senare! Ps kort på klass tröjan kommer också!
Bjuder! har sjukt tråkigt på lektionen..
puss&kram//marie

mer än 12 timmar

Godmorgon!!
Har ni sovit gott? Det har inte jag för jag inte sovit över huvudtaget. Varit vaken hela natten. Skönt ? HAHA nej. Men jag kunde inte somna så blev att jag börja cama med Jakob och sen blev klockan fyra så då va det liksom ingen idé att lägga sig om man ska upp klockan sju så vi har camat till kvart i sju sen skulle jag duscha så somna han under tiden. Stackarn! Fast det var hans idé att strunta i att sova för han var ju ändå ledig idag. Hihi^^ Nu sover han gott iaf och camarna stängde av sig märkte jag...tråkigt. Har inget att se på nu.
Jag sitter och försöker äta lite frukost men det går inte bra för det är inge gott säger jag. Jag är inte sugen heller.
Nu om ca 10min ska jag gå till skolan. Hoppas ni får en underbar dag!! :)
Så såg det ut när jag var fixad och klar. Söt han är!
Puss&kram//marie

skola imorgon

Åhh skola imorgon något jag inte vill men ändå för att få träffa alla goa människor! Sen får vi våra klass tröjer vi beställt haha vet tidigt men vi vill det och du får tycka vad du vill. Kan slänga en bild på den imorgon.
Nu sitter jag iaf och camar med Lukas, rolig kille det! :)
hahhah synd bara att hans dator laggar hela tiden, ska snart sova så hoppas ni sover gott och drömmer söt! <3
trodde ni va?! lukas snygga tatuering! :)
Hörs imorgon!
Puss&kram//marie

sommar?!

Heej!!

Sitter vid mamams dator som är väldigt ovanligt men hittade lite bilder från någon sommar sedan, gud sommar?! Ge mig det någon. Jag är nog inte ensam om att vilja ha sommar. Jag vill ha sommarlov så man slipper skolan för nu har jag riktitg tröttnat! :)

Jag tänkte bara säga att jag sovit ganska länge idag pgr av huvudvärk/migrän, jag har problem med det. haha oj nu ringde Sara min syster måste vara social med henne! :) 


sommaren 08 jädrar vad röd jag är!:D

puss&kram//marie

ge mig en anledning !

Heej!
haha okej? vilken kommentar man får, men tyvärr godkänner jag inte dem och sen bryr jag mig inte för jag är så jävla mycket bättre än dig/er som försöker kränka ner på mig. För det är du själv som mår piss? HAHAH så snälla ge mig en anledning till varför jag skulle ta åt mig? Kom ihåg du är aldrig anonym ;)
Aja nog om idioter :)

Igår var det kalas/fest hos min svägerska, riktigt roligt var det men hann aldrig ta kort för jag träffade folk som jag inte träffat på länge.. sen bröllopet i sommras. Skönt att få snacka med dem igen och vi ska fixa en middag så alla kan träffas igen! :)
Jag är så glad att min bror har hittat någon så underbar tjej som Jane!!Seriöst alltså !! Han är så lyclig och det ser jag. Älskar er båda!  <3

Idag har jag bara tagit det lugnt större del av dagen men sen har jag varit i det kära Göteborg!  åhh så skönt väder ute, solen skinner då är allt på topp!! jag mår så himla bra då. Träffade en viss människa men jag åkte in med Frida och X!  Ni två? vad ska man börja liksom, ur gulliga är ni iaf! :)
Nu är jag hemma och ska se film vet inte vilken än bara , något förslag? :)
Hoppas ni har haft en toppen dag i solen! :)
Puss&kram//marie

Majorna.

Hello alla glada!

Oj hur ska man börja? haha jag har varit hemma en bra stund nu eller några timmar. Pratat med min underbara mamma som säger att det är kalas för min svägerska (min brors fru) ikväll så där flög ju min fredag kväll iväg...haha nej men det ska bli roligt! ska ta massor av kort! :)

Jag har fixat mig nu i en timme,riktigt skönt att bara ta det lugnt och i sin takt. Ni ska få se lite bilder! :)
Men jag kan försöka slänga in ett inlägg när jag kommer hem kalaset börjar sju så får om jag skriver innan jag drar!

Nu ska jag se om jag hitta något att ha på mig!!
Hoppas ni får en underbar kväll gull ungar!!


Vänster hönet övre raden ofixad och samma med högre nedre höne.
Höger hönet övre raden fixad och samma med vänster hönet nerdre raden.

Puss&kram//marie

Dag 1

Dag 01 - Presentera mig själv

Mitt namn är Marie och jag är 16år blir 17år den 30 april som inte är så långt kvar. Bor gör jag i Kungälv en liten kommun utanför Göteborg och där bor jag med mamma och hennes sambo. Vi bor i radhus område väldigt trevligt om man säger så även fast jag tröttnat men jag har mina vänner nära och det är skönt.

Jag går första året på barn och fritids programet på Mimershus i Kungälv, min klass Bf10a?! vad ska man säga? Jag storm triv nu, hela klassen är skön och det är så underbar människor som jag umgås med. Om det inte vore för dem skulle jag nog inte haft ork till att gå till skolan. Bf10a!! <3

Min fritid? Jag är ju ganska lugn av mig som person men har ändå en vild sida av mig. Jag älskar verkligen att vara med min kompisar så mycket som möjligt men ändå behöver jag vara själv och bara skriva av mig eller läsa för det är något som ligger mig nära. Det är så jag hanterar mina peridoder då jag är nere. Tränar jag något? jag försöker att gymma för att få rört på mig men jag ska börja seriöst nu för jag kan inte leva såhär. Inte så konstig hur min kropp mår men jag börjar gymma igen! 

Något som tar upp mycket av min fritid är att umgås med familjen. Min familj?? hahah gud börjar skratta när jag tänker på hur min familj är men kan ju berätta vilka jag växt upp med. Jag har växt upp tre äldre syskon. Det är Erik 29år, Sara 26år och Jörgen 25år . Dem är något som betyder mycket för mig, vart skulle jag varit utan dem i mitt liv? Jag skulle inte varit den jag är idag. Det är dem jag älskar mest i hela världen!! Vi har dock bara samma mamma dem tre har en pappa som heter Åke men han är typ min pappa med han har funntis där för mig sen jag föddes. Han är en underbar människa!! Jag älskar honom. Jag har ju en egen pappa också men vad finns det och berätta mer än att vi träffas någon gågn ibland och äter middag sen blir det inte mer än att snacka om hur det är i skolan och jobbet.

Mitt utseende? Det är något jag verkligen inte är nöjd med kan jag säga. Är född som blond men idag är jag brunett och är 175cm lång. Har alltid varit längst bland tjerna och det är väl bra men jag har alltid varit störst av alla. Min kropp har mycket kruvor som jag inte gillar men det ska bort inte allt men en del. (kommer mer om det i bloggen) Jag har blåa ögon .


en bild på mig, ni ser min kropp och nu ska jag inte skämas!

// marie

börjar nu...

Nu är det dags igen! jag saknar bloggen, saknar att kunna skriva av mig alla mina tankar som jag har!  men ändå skriva om min vardag. Om du bara visste vad som hänt sen jag tog en blogg puas.
Kan göra en lista;

* Kärleks problem
* Vänskaps problem
* Familjen
* Skolan
* Min hälsa

Jag måste verkligen börja ta tag i mitt liv och ni kan ju få följa den om ni har lust, från att gå från botten upp till toppen för nu gäller det!!! Jag ska fixa i ordning mitt liv nu eller aldrig liksom. Jag lovar att börja ta mer kort, ska skaffa mig en bra kamera eller önska mig det när jag fyller år. Jag ska börja tipsa om kläder och sådant som jag gillar.
jag börjar med att göra en 30 dagars lisa:

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick



Puss&kram// marie


paus

jag tar paus från bloggen..förlåt.
men orkar verkligen inte, det kanske inte är min grej det här
ha det bra!
puss&kram//marie

norge.

Heej!
Inte orkat blogga på några dagar, förlåt!! <3
Men jag ska till Norge imorgon, just det ni vet inte om att min mamma är norsk så vi ska upp ditt nu!! För mormor fyller år och jag har inte varit där upp på typ aa vet inte. Saknar alla där upp grovt mycket!! Så ska massor av bilder det kan jag lova!!! <3

men åker efter skolan så kanske slänger in ett blogg inlägg i skolan:)
men ska ladda ner klart lite filmer, hehe måste ha något att göra så ni får ha en underbar helg för jag kommer ju ändå tillbacka på söndag!!<3



mamma, bror Erik, Mormor och lilla Joline som också ska med! <3
GAMMAL BILD!:D

Puss&kram//marie

RSS 2.0