Ett brev jag skrev till Patrik för länge sedan..

Du fattar nog inte hur dåligt jag mår efter jag varit sur på dig, hatar verkligen att vara sur på dig men vet inte alltid varför jag är det, jag vet inte hur jag kan hindra det men jag vill verkligen inte förlora dig vad som än händer eller hur sur jag blir så kommer jag alltid älska dig, jag tänker mycket på hur jag behandlar dig.
Fan jag behandlar ju dig som skit när jag tänker efter, det bara svider i hjärtat att jag fått dig att börja gråta, jag har till och med fått dig att göra slut med mig det var det värsta, det jag har gjort mot dig ångrar jag något så enormt mycket ska du veta baby.
Det finns ju så mycket jag vill säga till dig men det går inte att få fram ord till hur mycket jag älskar dej för det är för svårt att förklara hur mycket det är, mina känslor är nu ju bara för stora för att det inte finns ord till hur stora dem är.
Du är klart den vackraste som finns i hela världen kan jag säga men det finns inte ord till hur underbart det är när du sover bredvid mig och håller om mig, det är som en dröm som jag aldrig vill vakna ur du fattar nog inte hur underbart det är när du håller om mig, jag lever med en underbar person som jag älskar mer än vad jag älskat någon annan.
Det är ju ett plus att min mamma gillar dej älskling, det känns så mycket bättre att ni kommer överens det gör inte alla, men det bästa är att hon låter dej sova här och att hon litar på dej till verkligen 100 %, det är super asså!
Förlåt för att jag aldrig gör som du säger när jag t.ex. skär mig själv även fast du inte vill men det känns så bra att någon bryr sig, det har hänt några gånger att jag inte skurit mig för du har sagt att jag inte ska det, men ofta är det svårt att inte göra det när det har blivit en vana om säger det så, men du har fått mig att inse att det finns mer i livet än att deppa och skära sig själv, man ska ju se poseitft i allt det har jag försökt och ibland har det hjälp mig mycket jag kan till och med börjar le när du säger åt mig att jag ska göra det för du är bara så underbart rolig när du försöker vara smart eller bestämma men det är du redan, du är allt som jag önskar mig älskling du skulle bara veta hur lycklig jag är som har hittat just dig, för du har fyllt ett tomt rum i mitt hjärta med kärlek

Det finns säkert någon som inte tycker vi borde vara tillsammans men det finns inget som kan ta mig ifrån dig, du skulle bara veta hur lycklig jag är med dej vid min sida hela tiden det är så underbart att veta att du älskar mig för den jag är, det finns nog ingen som har sagt jag är perfekt om jag ska vara ärligt så finns det ingen annan än du som har sagt det till mig och kollat mig i ögonen medans du säger det till mig, fy fan dina ögon är ju så jävla underbara så jag kan svimma har nog aldrig sett några så vackra ögon som dina, ååhh vill bara dö så underbara dem är.
När jag har varit med dig, känt din närhet så är det så tomt när du inte är här längre, jag brister i ur tårar varje gång du åker från mig, tårarna rinner ner som en flod ner för mina lena kinder som du älskar så mycket, dem kommer alltid vara dina.
Jag vill inte att du ska åka ifrån mig men det finns inget vi kan göra åt saken för vi är inte gamla nog så vi kan flytta ihop, men dem gånger jag är med dig så är det som en dröm som jag aldrig vill vakna ur, du är min och jag är din nu och för alltid.
Hoppas vi aldrig glider ifrån varandra, det kommer vi nog aldrig göra för vi har varsin ring och det betyder sjukt mycket att vi är förlovade oss men det finns ju vissa som tycker det är tidigt men jag är helt hundra på att det är dig jag vill leva med och bilda familj med.
Jag vill inte ha någon annan än dig i mitt liv, om du bara fatta att mina känslor för dig växer mer och mer för varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund.
Dem bara växer och växer, det är jag väldigt glad över och om du såg mitt hjärta så skulle du se en underbar bild på dig över hela mitt hjärta.
Jag är väldigt glad över att du skrev till mig på den internet sidan vi träffades på, jag tänker ibland hur det skulle varit utan dig vid min sida .
Vad skulle jag gjort idag? Skulle jag varit samma människa? Skulle jag haft en annan kille?
Det får vi aldrig reda på för vi har varandra nu och vi ska inte tänka så .
Hihi, sitter och tänker på dig ofta, du dyker väldigt fort upp i mina tankar om dagarna det är du som gör att jag lever mina dagar glada, men ibland kan jag vara på dåligt humör men då fixar du det genom att prata med mig, och jag älskar dig för att du kan prata bort mitt sura humör.

jag kommer alltdi sakna honom & älska honom, det kan ingen ta ifrån mig . han var mina första största kärlek...


// marie

 


saknaden kommer på nätterna

tårarna vill inte sluta rinna om nätterna
kan vakna helt kall svettig med en blött kudde som vissar att jag gråtit även denna natten,
saknade efter honom kommer smygande på nätterna,
kommer in i mina drömmar och det gör ont!


sorgens låtar..

Tänkte lägga upp lite låtar som jag lyssnar på när jag är deppig...







1. Skör som glas - Molly Sandén
2. Bleeding love - Leona Lewis
3. Fuck it - eamon
4. To love again - alesha Dixon

Detta var bara några av alla låtar, jag orkar inte leta efter alla det kommer nog mer senare :))
Puss & kram // marie

Frida = snigel!!!

heej

jag sitter hos frida nu, hon fixar sig och det tar typ 100000000000000år innnan hon är klar så jag ska nog börja kalla hon snigel nu:D
vi ska iaf ner till Kinan och äta o lisa ska också med, ska blir riktigt mysigt :)
ni kanske inte visste att frida en gång i tiden vara en riktigt blondin (A)
älskar den flickan!!
puss&kram // marie


jag pratar med tim ^^

jag ligger och pratar med tim, han är inte bäst!!:P

här kommer lite roligar bilder på Tim^^


Tim är wanna be pluggis!

HAHA Tim tror han är "cool"

ja ni vet han är 08a :D

Hans tjej Bella och Tim tror han kan gömma sig :)

Lilla Joline

God morgon / god dag :)

Nu har jag varit vaken en bra stund, jag har sett på Vampire diaries och True blood, har saknat dem serierna riktigt mycket!! Jag minns när jag började kollade på dem, dem har hjälpt mig mycket nu den senaste tiden på många sätt.
Kanske svårt att tro men jag mår bra av att se serier, det känns som jag är i serien ( konstigt jag vet )

Igår kom lilla Joline hit fast aa jag var inte hemma igår kväll så mycket, men nu på morgonen är hon riktig tjatig, om man nämner Erik eller Jane så får man hör det här:
" Erik heter min pappa"
" Jane heter mina mamma"
typ hundra gånger om, så man försöker att inte nämna dem så mycket :)

IDag ska jag städa mitt rum och ingen får störa mig, jag pallar fan inte att någon sådan idiot här!! fan vad jag hatar dig !!
Nu ska jag bara se lite mer true blood så ska jag städa sen :)

Puss & kram // marie

Ingen vet det jag vet :)

Helllo :)

Nu är dags att dra igång bloggen på allvar, seriöst jag måste skärpa mig!!
SKolan suger som vanligt men jag kämpar !!:D
träningen ? HAHAH jag är sämst för tillfället men jag kämpar och ska nog börja skriva mer om vad jag gör när jag tränar här på bloggen, då har jag ju något att skriva :)
Just det jag har ju sagt att jag håller på med ett tränings schema och det är nästan klart, måste kolla av med min sjukgymnast först :)

Nu sitter jag och pluggar fast har en paus! :)
I högtalarna spelas just nu låten här nedan ^^




Men nu ska jag plugga vidare i svenska och engelska :)
Byebye<3
Puss&kram//marie

tandvärk..

Tjaaaa

Nu sitter man på sista lektion i skolan, jodå det är väl roligt att se en dålig film som jag inte fattar något av.
Hur mår jag idag? jo jag mår så dåligt man kan vara, tandvärk som leder till huvudvärk...sen har jag ont i rygge, Ååååh jag hatar min kropp just nu!!



Aja mamma hämtar mig efter skolan som tur är, sen ska jag ta en stark värktablett och SOVA!!
vi hörs kanske ikväll.
Puss&kram // marie

Nu jävlar ska du få..

Godmorgon!

Ibland så är jag bara grym för jag ska fixa lite grejer med mobilen och banken idag..mohaha!!!
AJa skit i det nu..

[[Tänk att smärtan aldrig försvinner, du trodde att den bara kom fram på nätterna men nu börjar den ta över ditt liv. Du kämpar för att trycka ner den på djupet men du kommer ingen vart utan den tar över ditt liv. Det finns inget du kan göra åt det, tårarna bara rinner, du vill så gärna stoppa dem men det är inte du som styr din kropp längre, det är smärtan som nu styr din kropp, dina känslor och allt du gör!!
Du kommer aldrig att bli perfekt, för hur mycket du än kämpar så vinner smärtan och då ger du upp allt hopp du haft om någon gång kunna vara som alla andra, kunna bli älskad för den är och inte den borde vara.Du vill inte bli lämnad själv men du kommer aldrig vara själv för smärtan kommer alltid finnas där vid din sida, den tänker aldrig försvinna.......   ]]

trlala, skolan suger

godmorgon.
fick just ett samtal från min "hjälp" lärare att våran lektion blir inställd? jag som har duschat och skulle gå när somhelst men då ringer hon och sbbar allt.
Blir att vara hemma tills 11.00 börjar 11.20, jag kunde sovit!!!
AJa byebye<3

bild från igår.


Puss&kram //marie

lika bra att avsluta allt.


texten här nedan, hitta jag på ens sida. jag har kännt personen men den valde en annan väg..jag tog texten utan att fråga men det är bra! Den passar typ in på mig, just en ännu en natt utan sömn tror jag, vem vet ?



"i'm so alone as i can be right now.... i can't feel anything any more..... my heart is black beacuse of all the hate and fear i have inside this fucking body i can't even stand on my legs by myself any more everything i do is bad all the good things i ever have done returns back against me in hate..."

*kan ta bort den om du vill *

puss&kram// marie

mamma? jag älskar dig

Har ni tänkt någon gång på att mamma kommer försvinna ?
Jag gör det ofta, jag försöker förbereda mig inför det för jag vill vara den starka bland alla för det har jag alltid varit.
Men när jag tänker på att mamma kommer försvinna från min sida så gråter jag varje gång, jag vill inte förlora min mamma.
Aldrig!! men någon kommer jag det, hur kommer jag klara av att leva? om jag ens gör det?
Ingen vet, ingen vet, jag känner bara att det kan hända när som helst och jag vill inte att hon försvinner jag är bara ett barn , jag är 16år !
jag är inte redo att förlora min mamma, inte nu ALDRIG!!
jag kan inte få tankarna ut mitt huvud, dem kommer ibland och ibland vill dem inte försvinna på ett bra tag...
Jag har kallat min mamma många riktigt elak saker som jag ångrar GROFT!!
Jag kommer aldrig kunna leva utan henne, !!
Jag älskar min mamma, så ta vara på eran tid med eran mamma för guds skull!
det gör jag iaf <3


lunch

tralala, jag har lunch nu:)
jag har varit duktig idag, varit och typ simmat med min sjukgymnast nu på morgonen sen ska jag vara med på idrotten, gud vad jag rör på mig :D
men nu ska jag äta min lunch!!!

Byebye<3
[puss&kram//marie]

[ du vet fan inget! ]

Godnatt!!

Du har sabbat min kväll, du vet inget om att må dåligt eller har ångest...

Godnatt alla!
puss&kram// marie

vilken tråkig blogg jag måste ha!

Heej
min blogg måste vara super tråkig!
förlåt förlåt men jag kan inte hjälpa hur jag mår så då behöver jag skriva av mig och det blir här på bloggen.

Iaf jag har hittat lite på nätet som jag vill ha, tänkte vissa er :)
Det är något jag kommer köpa in snart ! :)



Leggins - Gina Tricot 199kr
Tröja -  Gina Tricot 249kr
BH rosa - Lindex 129kr
BH blå/svart - Lindex 179kr

puss&kram // marie

[smärtan kommer aldrig försvinna]

Smärtan i bröstet kommer aldrig försvinna, det plågar mig hela tiden så fort jag inte känner något så vara det bara i några minuter för sedan kommer nytt upp igen som plågar mig så hårt som det vore en stor sten som ligger i mitt halva hjärtat som jag har kvar och bara vill trycka ner mig så långt som möjligt tills jag inte orkar mera.
Det verkar som ingen ser att jag lider, jag somnar alltid sent för jag ligger och tänker på mitt värdelösa liv som aldrig kommer bli som förr.
Jag saknar min andra del av mitt hjärta, den del som en viss person tog med sig när den valde att lämna mig själv.
Inatt fick jag besök av Bestefar, gud jag saknar honom när han levde så var allt bra. Mamma mådde bra, jag var den glada flickan som alltid log men när han dog så insåg jag att alla kommer dö, det var då döden blev en stor vän till mig.
Bestfar övertalar mig varje gång om att jag ska kämpa för han vet att jag klara det, han ser ner på mig varje dag och ger mig kraft fast jag vill inte ha den, jag vill att han ska ge den till mamma istället för hon behöver den mer än jag.
R.I.P Bestefar (L)
Mitt liv rullar på än idag....



själen skriker....

Kroppen säger gå till skolan men själen skriker av smärta & vill inte gå någonstans.
jag tvingar mig själv, jag vet inte om jag orkar mera efter allt som hänt, det är inte jag som skriver det är någon annan än jag..det är smärtan i kroppen som skriver inte jag.
Jag vill inte inse att jag mår dåligt, jag vill vara den glada lyckliga flickan som alltid ler fast det kommer kanske aldrig hända  igen om ingen inser att jag inte orkar höra allt skit snacka...
jag vill kunna bli älskad igen, som jag en gång blev men det är svåra tider nu för ingen vill ha en ledsen filcka..







puss&kram // marie

kommer aldrig somna..

Godnatt

Jag har problem!! jag kan aldrig somna, jag somnar alltid riktigt sent och är sjukt trött på morgonen, det är sämst.
nu har jag varit hemma en bra stund men har bara inte orkat blogga, men jag kan ju säga att det var en lugn kväll med en som fick mig att le . Gud sitter och ler för mig själv nu när jag tänker på det, det var underbart att slippa tänka på allt för en stund, och bara vara...

Imorgon är det skola sen vid 10.00 ska jag till sjukgymnasten, YEEAH eller inte men hon är typ konstig , pallar inte men måste tyvärr gå... -.-'
Iallfall nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker somna men det går väl inte så bra om man säger så, känns så ensamt och jag har huvudvärk, tyvärr hjälper inga tabletter ...
Nu ska jag sluta skriva vi hörs imorgon !!
Sov gott & dröm söt


regn...

heej

Det regnar ute !! detta gillas inte någonstans om man ska ut, och det ska jag ju nu snart, hihi<3
Hoppas det slutar regnar snart, för det gör mig deppig detta j*vla regn.
Aja ska dra nu.

bild tagen för 1 min sedan


Puss&kram// marie

plugg , plugg, plugg


Heeeej
Sitter i 404 och pluggar svenska, då menar jag att jag verkligen skriver massor, ligger lite efter så tänkte bli klar med det mesta just idag för jag orkar inte ha det efter mig, jag måste skärpa mig när det gäller skolan ^^
ni får en bild här ifrån igår, haha lite tråkigt sådära på kvällen ....

jag bjuder på mig själv....


Puss&kram // marie


mimerhus xd

God dag!

Sitter i skolan nu och har svenska lektion, lite tråkigt sådära men idag får vi reda på våra apu platser alltså vart vi ska gå ut på praktik någonstans.
Jag hoppas att jag får det jag vill, jag ber till gud att jag får vara just i den klassen!!

jag ska plugga typ hela dagen idag, så kommer inte bli så mycker inlägg men ni kan alltid hoppas..
AJa måste sluta nu innan läraren kommer :)

Ny bild med min nya hårfärg, så vad tycker ni? :)

patrik håkan lundberg

jag hade det super bra i 10månader, med en underbar kille. jag var glad varje dag även fast vi bråka. jag förlovade mig med honom efter 3 månader så nu vet alla varför jag hade en ring på fingret.Det gjorde jag för att  jag vill verkligen ha honom för resten av mitt livet men han mådde dåligt pågrund av avståndet. när han lämna mig försvan halva mitt hjärta, halva mitt liv just den delen som alltid var glad. han gjorde sönder mig och jag trodde att jag hade läckt men det
var inte så för jag sitter här och gråter o tänker på honom ännu en kväll.
jag kan inte hjälpa det men jag saknar honom vart jag än går, jag blir påmind om honom över allt här i kungälv, vi var mest hos mig. jag ser bilder i huvudet när vi gick hand i hand och var glad. jag kan knappt vara i centralen i gbg för det påminner honom , jag har suttit och gråtit inne på centralen för jag inte klarat av
smärtan i mitt bröst, elelr saknaden efter honom, jag vill ha honom igen men han vill inte svara när jag ringer /smsar. han sa att han aldrig skulle lämna mig, att han alltid skulle finnas där som en vän för mig för han vet hur jag mår , han vet hur jag är . han kände mig jämfört med alla andra. jag låg hellre inne en fredag kväll än att gå ut. nu går jag ut för att försöka glömma honom men det går inte!!!!
text om Patrik Håkan Lundberg av Marie Unger.
10 julia 2009 är ett datum jag alltid kommer ihåg, för det var då det blev vi men den 3 maj 2010 valde du att gå din väg och när du väl gick så tog du även med dig mitt hjärta..
9 oktober 2009 var det datumet jag bestämde mig för att vissa att jag verkligen ville leva med dig men det höll bara till den 3 maj 2010



Zebbe fan ta dig....du har påminnt mig om att jag inte kommer lyckas med kärleken!!!

fredag + lördag

Heej

Jag vet jag vet har inte skrivit men nu gör jag det, visst är jag duktigt är jag:D
Sitter hemma hos Sandra med lite annat folk från klassen, riktigt mysigt..

Igår färgade jag mitt hår mörkt brunt och det bra sjukt bra...Ni får se bilder imorgon , sitter tyvärr inte vid min dator och orkar inte ta en nu xd
Sen träffa jag en kompis förut , riktigt trevligt var det men jag vill helst inte gå ut med namn nu , men kan ju säga att jag skämde ut mig totalt!!!!!! & jag skäms :(

Nu ska jag vara social, ska försöka ta bilder :)
Bilda från Sandras dator, :)


Puss&kram //marie

skolan

God dag !

Nu har jag varit i skolan en bra stund, jag har till och med hunnit varit hos läkaren.
Lite roligt sådära för dem känner alltid igen mig när jag kommer, man får ett : Hej marie !
Och det betyder ju att jag är där ofta xd
HAHA!

jag sitter och väntar på min klass som jag hoppas kommer snart för det börja bli lite ensamt här, jag har min dator men hallå? jag vill vara med min klass BF10a!!! <3
Jag tänkte vissa lite bilder som jag tog igår , för jag var ju med Ellinor igår och när jag vänta på henne så städade jag mitt skåp i skolan och jag tog för o efter bild :)
Men vi hörs snart igen !

förre

Efter


Puss&kram //marie

ditt svin..

Hur kan man göra så här mot sin egena dotter?
Jag har gjort allt jag kan för att få kontakt med dig, få bo hos dig , men aldrig har jag fått sova hos dig för du har inte haft plats!
Fyfan vilken dålig löng!!!

Jag kommer ihåg när farfar hade dött men du sket i att säga det till mig du lätt mamma se dödsannosen i tidningen, jag ville lära känna min farfar, jag älskade honom för han var min farfar!! Jag var sjukt besviken på dig och smsa dig ett långt sms men det man får till svar är att :
"hör av dig när du lugnat ner dig kram pappa"
Hur tror du det känns?
Jag orkar inte mera nu OKEJ ?
jag ringde dig för jag behöver ett busskort, förlåt mig men mamma betalar mer än vad du annar, du ger en skit peng varje månad...jag behöver mycket..kläder, skor, mat, medecin, gymkort, pengar till allt möjligt men du fattar inte att mamma inte har råd med allt själv...
Varför har du aldrig hört av dig och frågat mamma om hon behöver lite pengar?

Men nu får det vara nog, jag träffar dig för att få pengar!! jag hatar dig...äve fast jag vill älska dig...

//marie

dåligt uppdatering

heeej

förlåt att jag inte skrivit på ett tag men mamma har legat på sjukhus, skolan tar mycket på mig och det gör så jag blir trött.
jg ska bättra mig , så ni kan få lite bilder nu om vill ?
klart ni vill det ^^

Igår var jag hemma och för några speciella saker.. vill nog inte ta det bloggen just nu, hoppas ni förstår.
Nu  kommer lite bilder.

Ellinor & Frida


Ellinor, Frida & Emilia


Lite av felix & Tibbe


Jag som vanligt att prata i telefon


fin bild

jag gillar min tunga:D


Matilda


Puss&kram //marie

fritidskunskap

God dag

Nu sitter man på sista lektionen för dagen, riktigt härligt.
Jag sitter bredvid Matlida, hon är elak men jag gillar henne ändå för hon är burkar vara snäll ! :D
Efter skolan ska jag nog fixa klart metodpärmen sen dra och träna, jag håller på att fixa ett tränigns schem som jag hade tänkt att lägga upp på bloggen :)

Böhöhö nu ska vi skriva om vad vi gjorde på vråan fritid när vi var yngre, jadu jag red, gick i fotboll, självförsvar, dans och jag har gått i teater.

Oj nu måste jag jobba innan läraren får typ ryck på mig ^^
hörs senare!!



Puss&kram//marie

sängen ropar mitt namn !

GodKväll

Nu sitter jag och snackar i telefon med Zebbe!!
Ååh han är så söt när han är trött, han mumlar på så söt :)
Imorgon är det skola och sen träna kanske , får se hur det blir med det , nu måste jag vara social i telefon sen ska jag sova.
sov gott & dröm söt <3


puss&kram//marie


tränat

Heej

Nyss ätit lite mat, blev grillat kycklign , MUMS!:)
Jag har varit och tränat med Julia och Emilia, det blev inte så länge men det var ändå skönt att få träna sen prata med två underbar människor.
Jag sitter i en fåtölj nu och ser tv eller aa jag lyssnar på musik mest, skönt är det.


Jag vill bara försvinna just nu, glömma allt få smärtan att försvinna skulle varit underbart! <3



Nu ska kolla runt lite mera på nätet.
puss&kram//marie

fyfan för dig

Fyfan för dig, jag hatar dig !!!
du har sabbat mitt liv totalt nu, det är du som borde må som jag gör nu , INTE JAG!!
du fattar inte att alla hatar dig va? det är du som gör dina föräldrar hamnar i skit nu va ? fast det är inte mina problem tyvärr, jag ska ha vart enda ÖRE!!!
Om detta måste gå till inkasso så får det, för jag bryr mig inte om du får massa skit för det, sen kanske det går vidare till kronofogden...fan vad jag hoppas att det gör det för då är det slut för dig
Jag vet att du har sabbat andras liv med, för så fort du inte är nöjd så lämnar du alla och går till en ny för du klara inte av ren fakta...
Du är en sådan falsk person, du har inte mig kvar!!!!

Ellinor<3

Godmorgon

Nu har jag varit med Ellinor en stund, pratat mycket och det behövdes känns det som för allt som händer är inte bra för någon.
jag vill inte fölora någon av mina vänner men ändå känns det som alla splitras , kommer jag orka detta ??
Jag låg och tänkt i natt att :
"Gud låt mig somna in nu, låt mig komma till dig nu"
fast det hände aldrig även fast jag vill det väldigt mycket så hände det inte mig, jag vill att det ska hända ..

Jag vill ha någon i mitt liv som jag kan älska för det är det som saknas i mitt liv, men han kommer aldrig till mig.
Jag kan inte sluta tänka på att jag en gång blev älskad för den jag var.

Nu måste jag sluta skriva för ellinor ska välja någon annan låt.
skriver senare:)

saknar kärleken & saknar någon...

puss&kram//marie

inget är gjort

gonatt

inget är gjort i rummet, får ta det imorgon .
hänt så mycket nu, jag orkar inte blogga så mycket nu ska snart sova.
så sov gott alla!!!



puss&kram//marie

ikväll blir det..

heej

jag håller på att städa mitt rum nu, jag har tagit kort innan jag börja sen ska jag ta en bild när jag är klar men dem bilderna får ni se lite senare :)
jag vill bara säga att jag MÅSTE se två program på tv och dem två är

Gossip girl

&

Ensam mamma söker

gossip girl går 19.00 på kanal5
sen går ensam mamma söker klockan 20.00 på tv3 :)

aja nu måste jag städa annars händer inget i mitt rum.
puss&kram//marie

sålt gt & tänkt

hej

Nu har jag varit vaken en ganska bra stund, varit ute och sålt GT för er som inte vet vad det är så är det en tidning som finns i Göteborg, GT står för Göteborgs tidningen.
Nog om mitt tråkiga helg jobb...

Jag har tänkt väldigt mycket på vad som händer i mitt liv, för det är väldigt mycket känlsor i allt
Mår jag någonsin bra ? Jag har ingen aning om någonsin har mått bra, för så fort jag känner att det kommer bli bra så blir det bara dåligare för det kommer alltid upp nya saker i vägen för mig, jag kommer nog aldrig må bra som jag gjort en gång i tiden, då man var yngre kunde man sätta sig i mammas knä och gråta så fixade hon det men nu måste man ta så mycket eget ansvar till slut orkar man inte mera pågrund av all kraft man har lagt ner på att fixa allt är slut och då måste man inse att man kommer förlora för man orkar inte mera.
jag vill kunna leva ett normalt liv men det går inte när har man vänner som blåser en hela tiden, som lurar och ljuger för en då vet man inte längre vem man kan lita på.
Jag mår bra när jag är med Julia Bröndum, Ellinor Tureson och Frida Carlsson dem får mig att tänka på annat och le men när man väl får ett sms från någon man verkligen veta av just då får man ont i magen och en klump i halsen..det borde väl inte vara jag som ska känna så? det borde vara personen själv som ska känna så , INTE JAG!



Nu ska jag nog sova lite sen plugg plugg...
Hoppas ni förstår lite varför jag är så nere men jag ska försöka göra bloggen lite roligare.
Ha en forsatt trevlig Söndag.
Puss&kram //marie


ut

heej

nu ska jag dra ut med Julia, Ellinor och Lousie :)
vi ska väl ner till Kungälv, aja vi hörs senare.



Puss&kram//marie

Du är saknad

Hej

Idag är det en väldigt speciell dag eller inte så rolig dag, för idag är det ett år sedan det hände en underbar grej med mig och mitt ex, jag saknar honom sjukt mycket.
Imorgon skulle det vara våran 1 år och 3 månads dag tillsammans men det är det inte för han gjorde slut den 3 maj 2010... jag blev helt förstörd, för han var en sådan stor del av mig.
Det var han som gjorde mig glad, han vill alltid mitt bästa men det har försvunnit från mitt liv men idag försöker jag med någon annan men det är inte samma sak för han var min första största kärlek...
Jag saknar dig Patrik....vill ha honom igen men det kommer aldrig hända för han älskar mig inte längre.
jag saknar allt som har med honom att göra, hans leende, hans närhet..<3



Jag kommer klara detta , får vi hoppas .

fridaaa

Godkväll!

Sitter hos Frida igen, haha jag har varit hemma och duschat o så, men nu är jag hos frida igen :)
Har plockat undan lite i hennes rum, hur kan du leva så Frida ? fast nu har jag räddat dig ;)

det blir att stanna inne idag, orkar inte dra ut eller inte jag i alla fall, är riktigt trött efter träningen än! :O
nu ska vi väl hitta på något Frida sitter och skriver någon låt eller vad det är.
kanske bli natt bloggning om jag orkar.
 
tycker alla ska läsa www.fridaaow.blogg.se


puss&kram//marie 


sportlife

Heej igen !

Hemma hos frida nu efter gymmet, det var riktigt skönt!
Johan och Frida var ju med så det var ju riktigt nice, det blir nog det igen imorgon.
Nu har vi ätit kebab, det var riktigt gott :))

Nu ska jag snart hem och fixa mig lite så vi hörs senare, blir nog att jag är med Frida ikväll.

Frida & Johan utanför sportlife i Rollsbo


Puss&kram//marie

BF10a

Heej !

förlåt men det blev tyvärr inget morgon inlägg idag, jag vakna senare än planerat så jag hade lite små brottom.
Jag har varit i skolan ett bra tag nu, mycket har hänt redan och jag ska börja mitt nya liv, jag måste skärpa mig seriöst så jag kommer nog skriva om träning och hur det går för mig i min träning.

Nu har jag bara en lektion kvar i skolan sen är det i helg!! eller aa jag ska träna på sportlife med Frida och Johan, ska bli riktigt skönt :)

Matilda, jag och Lollo <3


aja nu är det rast och sen Fredags fika, hörs när jag är hemma
Puss&kram // marie

SOS VÄSTKUST!

Hej!

Guud det var trevligt nere i Kungälv med Frida och Lisa , pratade mycket..killar, skvaller och skolan så klart ;)
Jag har ju varit hemma en stund, pratat med min mamma och några grannar har varit här , var väl trevligt tror jag.

Nu har jag nyss sett på SOS Västkust fast nu är det hoppande mellan Lyxfällan och CSI Miami, man vet ju inte vad man ska se fast det funkar :)

blir kanske morgon inlägg imorgon för jag ska sova snart, är vädligt trött.
Sov gott & dröm söt

Dem slösar med pengar.. hoppas ni fattar bilden :)



Puss&kram // marie

Kungälv snart

Heeej alla glada!!

Nu sitter jag hos Frida , varit här en stund men nu kom Lisa också :)
Vi ska väl ner till Kungälv snart, vet inte än vad som händer men vi ska nog äta.
jag hör av mig när jag kommer hem senare.


Frida <3

Puss&kram//marie

ny början

Hej !

Nu ska jag börja om med min blogg, känner att jag saknar bloggen lite men nu ska jag skärpa mig så jag tog bort allt för att kunna börja om med ALLT!

Jag ska börja ta bilder och lägga in , men det blir bilder med mobilen i första hand för jag har tyvärr ingen kamera än.

 

Jag har ju börjat skolan och har kommit ganska lågnt in i höst terminen .

Nu går jag barn och fritids programet på Mimers hus i Kungälv, riktigt skön klass är det.

Kanske lite konstiga och så men vi är ju BF10a <3

 

Just nu sitter jag på datorkunskapen och har riktigt tråkigt, hon vissar ju saker jag redan kan , men aja sånt är livet tycker.

Vi slutar 15.50, riktigt sent fast så är det i dagens skola.

 


 

Nu måste jag tyvärr sluta, måste vara lite aktiv på lektionen också.

Puss&Kram // marie


RSS 2.0