roobins place

ja? vad ska man säga liksom, jag vill inte vara kvar där jag bor idag, jag vill att tiden ska gå fort men det är ändå du som har gett mig en chans att le och att leva livet. Tack!<3
Jag kanske har fel men vem vet vad som händer i framtiden..

aja nu väntar jag på robin som är och duschar..slaggade här inatt. vet ju iaf en som kommer decka tidigt ikväll! Jo, jag men hahaha jag klara mig tills ikväll ska ni se. jag ska försöka ta lite bilder med telefon

Hoppas ni får en underbar söndag!
puss&kram//marie

Ps: robins dator = inga bilder

bäste vän <3

Denna bilden fick jag av en underbar kompis, som inte kännt så länge men ändå känns det som han vet allt om mig. Det känns som vi har haft kontakt längre än vad vi verkligen haft, det är han jag ringer om något hänt eller bara vill prata. Jag har gett han mitt förtronde! Jag kommer alltid tro på dig !!! Kommer alltid finnas där för dig!
Inga namn i bloggen tyvärr <3


puss&kram//marie

5dagar

under 5 dagar har det hänt mycket skit och mycket skit bra saker men jag har tröttnat på bloggen..en blogg ska inte vara så depp som min så det verkar inte vara någon idé att ha den men jag ska inte radera den vill kunna komma tillbaka någon dag när mitt liv blivit ljusare men jag kanske slänger in något inlägg ibland, vem vet inte jag iaf. Jag saknar mycket i mitt liv! Jag gråter i perioder och jag är i sådan period nu sen vet jag aldrig när den slutar...



men vi hörs !
Puss&kram <3 //
marie

<3

Du är rätt , jag är fel.
Du är fin, jag är ful.
Du är perfekt, jag är inget alls.



Du är knark!

När alla är lyckliga så är jag olycklig.
När alla andra hittat någon, så står jag ensam kvar.
När alla är kära så är jag olyckligt kär.



Blond&brunet !!



Dagens låt

Kapten Röd - 1.000.000 nollor


sista lektion..

Heeej!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja..gud jag är trött men ändå inte liksom för jag är stolt över mig själv att jag klarade av träna på morgonen. Det ska bli en vana nu att gå upp minst en morgon och träna. haha iaf, jag ska träna med min sjukgymnast sen efter skolan. hoppas hon blir stolt lite iaf! Kan försöka få en bild på henne eller något.



Puss&kram//marie

första dagen




GodMorgon <3
Jag har tränat nu på morgonen i ca 45 min!! Så skönt det var och det var mycket roligare när Johanna var med.
vi började med att cykla i 20min fast jag iaf ökade efter en stund och sen gick vi vidare till crosstrain det var jobbigt! så det gjorde vi ca 10min haha och till sist gick vi på löpbandet fast jag försökte att jogga men jag måste ta det lugnt pågrund av mina knän.. Jag brände runt 250 kalorier, jävligt lite men nästa gång blir det mer ska ni se!

Puss!!<3

Ny katogori!



nu ska jag börja träna på allvar!!
Ska försöka träna 4-5 gånger i veckan och ni kommer få följa mig varje gång. Jag skriver vad jag gör, vad jag äter.
Imorgon ska jag börja med att träna på morgon och då gäller det att inte äta för mycket innan !
haha men skriver mer imorgon vad jag gjorde!
Puss!

något är fel?

haha något är fel på mig? Jag la mig i säng igår och lyssnade på musik det var runt 20.00 och sen vaknar jag till vid 20.30 , hhaha jag stänger av datorn och lägger mig o sover. jag vaknade vid 11.00 idag!! Jag har sovit mer än 12 timmar, något är fel eller ? Fast jag ska ju säga att det var riktigt jävla skönt!! haha

Min dag idag? uhm, kanske ska ta hand om min kropp lite och sådant eller får man se vad dagen har att erbjuda:D
hörs senare elelr ? hoppas ni får en underbar lördag iaf! <3


en dåligt cambild från igår :)
Puss&kram//marie

tralallal jag är glad....

tralalla jag är så glad just nu för jag har fått ett brev från ett visst ställe !!Nu är det inte långt kvar, tänker inte skriva ut det på bloggen i nuläget iaf, förlåt<3
men jag är så glad!! tralalalalal


sooova

nu ska jag nog sova, jag vet jag vet det är tidigt men jag är sjukt trött och helt seg i kroppen någotn jag inte kan hjälpa. kanske vaknar jag senare men vi få se.
puss&kram//marie

min kudde är skön!

nu ligger jag i sängen som är för stor för mig, vill ha dig här igen <3

jag ska snacka med rasmus och sen sova, haha<3
haha Oskar!! Du läser detta, kom ihåg att du är guld värd!Älskar dig vännen <3
idag började vi 8.00 men haha alla trodde vi börja 9.20, lite fail men ska sova nu snart.



puss&kram//marie

skolan tar död på mig

Nu sitter jag i skolan och har lunch rast, riktigt tråkigt för jag är super trött och har huvudvärk så dagen går segt. Jag måst verkligen börja lägga mig tidigt på kvällarna!! Annars kommer jag har huvudvärk varje dag typ och så kan man inte leva. Jag är dock nästan van vid att ha huvudvärk pgr av massa saker fast när jag vet själv att den blir värre om jag inte sover tillräckligt så får jag skylla mig själv ganska stort!

Jag vill hem till min säng och bara gosa in mig i mina sköna täcken sen somna och aldrig vakna för seriöst ?! jag vet inte vart jag står längre, vart är min plats här i världen? jag är så förvirrad. Jag vill bara vara med dem som verkligen bryr sig och är sig själv. Jag orkar inte mera falska personer.

nu ska jag se en film så vi får höras senare.



puss&kram//marie

ny header

ny header som ni kan se

vad tycker ni? :)
ska sova nu , sov gott och dröm söt alla!<3
godnatt//marie

dagen då allt ..

dagen har varit trist och grå som den brukar vara för mig även fast jag verkligen kämpar för att se ljuset i allt. Jag har iaf sovit till 12.30 sjukt skönt att bara få sova ut efter att jobbat sen torsdag med Gothia innebandy cup , fick väl ca 10-15 timmars sömn samanlagt! :D
haha inatt krampa hela mitt högra ben iaf, riktigt jävla skönt alltså. Nämen skämt o sido det gjorde fan ont, vill typ gråta.

Imorgon börjar skolan , vill inte. jag har liksom en klump i magen fast kan inte förstå varför? Aja måste fixa mina betyg!! Dem ska fan äga sönder!! :D



haha nu blir det musik en stund och så, vi hörs senare :)
puss&kram//marie <3

är det en vana ?

Jag gråter var och varannan natt pgr av massor av tankar runt olika områden. fast när jag inte gråter på några dagar så känns det kontigt, jag är ju van att gråta för då somnar jag snabbt. För jag har ju till och med gråtit i sömnen. Jag kan säga att huvudvärks tabletter har gått som smör, för att gråta ger mig huvudvärk och ibland till och med nästan migrän..jag kan inte sova längre, jag kan bara tänka. jag vill kunna vara en normal tjej som alla andra, smal, smart, en tjej som killarna gillar men jag är tvärt i mot det. jag är liksom ful och massaor. vill få bort dem tankar nu!!!! Åhhh livet kunde vara så jävla mycket bättre va, för allt händer just MIG!! varför ingen annan? eller jag är nog inte ensam men känner mig så ensam. Det känns som jag sitter i rum utan någon dörr och allt är bara svart någon gång ibland kommer lite ljus. vill att ljuset ska bli större <3


saknar den tiden innan....

det fanns en tid då jag verkligen var nöjd med den jag var och hur jag såg ut, jag var fan sjukt lycklig men så kom du in i mitt liv och allt blev till en dröm som blev verklig!!
Jag var nog så himla lycklig att jag blev blind, jag såg inte att jag skulle bli sårad att jag skulle aldrig kunna lita på någon mera kille i mitt liv. jag vill så gärna satsa igen men ändå kommer du upp i mina tankar..fan alltså. jag vill jag vill jag vill kunna se på andra killar och tänka " han skulle vara något " men det enda som kommer fram är en bild på dig, du har inte lämnat mig än. För du valde att höra av dig, du förstörde allt för mig. Du gav mig falska förhoppningar, du kanske inte visste det men du gav mig så många signaler om att det kanske fanns en framtid tillsammans men så var det inte. Du valde att tigga om att det bara var vänskap, du valde att se mig krossas en gång till och jag är tillbaka till ruta ett ännu en gång. Känns så jävla bra idagens läge, jag vill verkligen inte detta en gång till men jag har lärt mig att leva med smärtan om jag inte börjar gråta på kvällen innan jag somnar så känner jag mig konstig och ensam. Liksom smärtan är nu mera min bästa vän som jag kan älska, vafan?! jag är jävla freak men det är sanningen. jag vet inte hur ska jag ta mig loss för nu är jag verkligen fast i det och jag tror faktisk att jag aldrig kommer loss igen...men vem vet kanske om en vecka, tre månader eller till och med tio år så är jag fri igen men om du väljer att komma tillbaka ännu en gång så förfan!! då har du verkligen gjort något du kommer ångra om du sårar mig , fattar du? jag kommer inte kunna överleva det, jag kommer försvinna från jordens yta..men vi får hoppas på det bästa nu.


sjukt trött

nu har jag varit hemma ett tag somna när jag kom hem vakna av att mamma ringde varit vaken sedan dess men måste sova nu igen. Inga bilder idag tyvärr för mycket att göra men ska försöka imorgon fick in en rutin idag!
Just vilka sköna domare det finns, iaf dem från Skåne!! :) kentan och micke fick ett gott skratt iaf! hoppas dem är där imorgon med .

Ska sova nu puss&kram//marie <3

domar möte!

God kväll!

Nu är vi på på någon skola i Göteborgm haha roligt vi ska ha domarmöte vid 18.00. Roligt!! :)
aja kommer hem sent, kanske skriver senare.

Puss&kram//marie<3

nu drar jag!

hahha det blev lite senare än planerat och det gör inget det ända som saknas här hemma är mamsen <3
hatar när hon åker iväg, aja nu snart ska jag gå ner till kungälv och möta upp Mimmi så ska vi äta en sen lunch! seen drar vi mot stan och jag struntar i min mobil idag haha sen sket vi och träna finns flera dagar att träna på så! Vill helst inte stressa idag, liksom haft mens värk o massa fast det har gått över nu :)


haha bjuder! 

Vi hörs senare ikväll eller under dagen!
ha en super bra dag nu!!
Puss&kram// marie<3

planering för dagen !

God morgon på er!!
Har ni sovit gott? det har inte jag , hahah har bara sovit ca 4-5 timmar inatt. Får skylla mig själv i det läget men kunde inte somna ändå så.

Nu har nyss duschat och ska börja fixa mig lite sen städa i mitt rum lite senare kommer mimmi och hämtar mig.
Vi ska först träna sen äta lunch sen var hon så snäll att vi kan hämta min mobil. Sen börjar jag jobba !! Gud jag är sjukt nervös, fast det kommer gå bra. Det sa iaf Jimmy och jag litar på honom! :)

Jag ska sätta kameran på laddning nu så det blir lite bilder idag för det får bli både bilder på kameran och mobilen tror jag. Hihi.
Nu måste jag skynda mig lite bara skriver mera senare kanske innan jag drar!


Ni får en bild på så kallade "kungen" då va .<3

Puss&kram//marie

Gothia innebandy cup!

Heeeej!!
*nu kommer ett vettigt inlägg*

I sommras jobbade jag på Gothia cup fotboll som plan värd på skatås. Riktigt roligt var det och jag kommer alltid minnas den sommaren! :)
Iaf nu för någon vecka sedan så får jag ett sms från Mimmi som undrar om jag vill vara med på gothia innebandy cup och jobba mellan den 5 - 9 januari. Jag blev sjukt glad!! Och tackade JA direkt ska ni veta så imorgon ska jag börja jobba men mitt schema ser ut så hära :

Onsdag 5 jan 15-20kl
Torsdag 6 jan 9-19kl
Fredag 7 jan 9-19kl
Lördag 8 jan 9-19kl
Söndag 9 jan 9-19kl
Men det kan händ att det blir längre fast det gör inget :)

Så jag kan försöka ta bilder och skriva hur mina dagar har varit sen kanske något sms inlägg ibland!
Därför kanske jag inte uppdaterar så mycket men det kommer bilder!

Men fast måste sova nu för jag ska upp vid 9 för att fixa mig sen dra o hämta min mobiltelefon från lagning som bara tog EN dag. Lycklig marie! :)
AJa sov gott nu !


puss&kram//marie

depp musik

Issa - varför


Issa - Du har fått mig tro på kärleken


Issa ft jkb - Vill bara veta sanningen


Louiiize - Jag gråter blod


Contra - Jag behöver dig


Zin KIm ft Filosof - Behöver dig


Zin Kim - Aldrig kännt så här


puss&kram//marie

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga
3. Vilka länder kommer du/vill besöka år 2011?
norge (släkten)

4. Dog någon som stod dig nära? nej.
5. Vilka länder besökte du? norge
6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha år 2011? äkta vänner och sanningen
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? vill helst glömma det mesta
8. Vad var din största framgång år 2010? Att jag kan stå på egna ben
9. Största misstaget? Kärleken
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Klart jag varit sjuk, men inget allvarligt!
11. Bästa köpet? jadu inget
12. Vad spenderade du mest pengar på? bussbiljetter, pengar till mobilen o godis
13. Gjorde någon dig riktigt glad? i början av året ja men resten av året var en plåga
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? finns det hopp om oss med jonny bramstång
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? fyfan vad ledsen jag varit
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat, pluggat, träffat honom och träffat vännerna mera
17. Vad önskar du att du gjort mindre? typ litat på någons ord så mycket som jag gjorde
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år?
va kär
20. Favoritpogram på TV? true blood
21. Bästa boken du läste i år? massaor
22. Största musikaliska upptäckten? hu?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? fick en mobil
25. Något du önskade dig men inte fick? kärleken
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? familjen o grät
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? inte bli lämnad
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? min egena stil, ibland fixad ibland inte fixad
29. Vad fick dig att må bra? vännerna, sommaren,
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingeen
31. Vem saknade du? ******
32. De bästa nya människorna du träffade? Jimmy, Frida M, Jim,

lite muussik

Petter - Länge sedan


Prome - Mammas gata


David Archuleta - Crush


Oskar Linnros - Från och med du


Norlie & KKV ft lazee - Can i be the one


the underdog project - summer jam 2003

så trött

Så jävla trött på alla jävlas snacka om sina kärleks liv, det får mig bara att tänka tillbaka till det jag hade en gång i tiden. jag ska nog vara singel resten av livet.. Palla liksom jag vill ju bara ha honom tror jag eller?
jag vet inte vad jag vill längre, jag vet inget. Jag vet inte vart jag vill komma med mitt liv. Jag gör allt för mina nära kära men vafan får jag tillbaka ? jag får tillbaka en smärta i bröster som kommer ut som en panik atack och ångest. Åhh jag vill inte leva så hära längre seriöst?!! Ingen borde få känna sådan här smärta för det är ingen värd..fast jag är nog inte värd något här i värkden. Jag vill ha honom i livet, det enda jag vill ha är han. skiter i allt annat. bara jag får honom liksom men nu när jag vet att det aldrig kommer hända så vet jag inte vart jag vill komma med mitt liv. Jag vill kunna le och vara lycklig som alla andra är, jag var ju det en gång men vart tog det vägen . tog han verkligen med sig allt?! Jag vill ha tillbaka en liten snutta glädje bara. är det så mycket begärt?


saknar dig!! fan ta dig, varför kontakta du mig för , jag hade kommit så jävla långt. Ge mig aldrig falska förhoppningar igen snälla för du vet ju själv hur dåligt jag mår.. åhh vill bara ta livet seriöst.

3 januari 2011

God morgon!!
Hoppas ni sovit gott inatt, för det har iaf jag.

Vad tidigt jag är uppe, haha skulle sålt gt idag men jag palla inte så fixade det på ett annat sätt . Ibland får man vara lat, för jag har ändå lov och jag måste ta vara på loven. jag är en person som älskar att sova även fast jag inte är trött så kan sova men ibland sover jag bara för slippa tänka på allt och alla. Det är mitt sätt att koppla bort om världen liksom . Jo , jag vet det låter helt cp men det är jag .

Idag vakna jag med mag ont är väl inte så roligt om man säger det så. Och inatt drömde jag en helt konstigt dröm, jag har suttit och tänkt på den ett bra tag nu. Fast jag fattar inte varför jag drömde just det, fast drömmen tänker jag inte skriva ut på bloggen känner jag för det skulle bli ett väldigt långt inäll isåfall. Senare ska jag fixa i mitt rum och sen blir att duscha o så. Fast jag vill att klockan ska bli fyra för då kommer papsen och hämtar mig så ska vi äta lite och prata. Saknat dig papsen <3 *thihi*
Fast ikväll hoppas jag ffrida och jag ska träna för jag måste kom igång nu! Jag vill verkligen har min dröm kropp, jag vill inte vara för smal jag vara liksom normal eller vad man kan kalla det.

Nu ska jag nog sova lite till, kan skriva lite mer när jag vaknat, har tänkt att börja läsa lite mer böcker och skriva ut i bloggen vad dem handlar om. Jag är värsta boknörden !:)


En gammal bild från 09 .

Puss&kram//marie

jag ber till gud <3

jag tror på gud, fast ibland undrar jag vad han har planerat för mig. För jag har sådan smärta i mitt bröst ibland så det inte är sant men det är del av livet heller hur ? Fast jag kan ta all smärta bara för att få dig igen men haha tror aldrig det kommer hända för det finns så många andra tjejer här i världen som han kan tänka sig liksom. varför skulle han jsut välja mig? Jag är ingen jämfört med alla andra, jag har inte den perfekta kroppen som han vill att en tjej ska ha.fast nu längre vet jag inte vad han vill ha.

jag ska nog göra allt för att han ska gilla mig igen, jag vill göra allt i min makt men vågar knappt säga det till honom.

puss&kram//marie

RSS 2.0