sovit ? gå ut?

Godkväll
har nyss ätit, fixat mig lite och nu ska jag dra mig ner mot centrum för att träffa Matilda och Ellinor. Kanske Robin kommer också.
Borde inte gå ut men jag vill! haha kommer bli mer sjuk men aja lever bara en gång så är det
Ni får bilder när jag kommer hem, har lite bilder från igår och så :)

Hoppas ni får en bra söndag kväll!! <3
Puss&kram//marie

killar?!

hur tänker killar? seriöst nu hur i helvete tänker ni killar ibland?!
jag vet inte längre vart jag har dig, jag vet inte längre om jag tror på dig och seriöst jag vet fan inte vem du är längre...

nu ska jag snart sova för jag fick bara en timmes sömn inatt...
puss

deprimerad

jag är deprimerad igen..bara så ni vet.
LIVET KAN DRA ÅT HELVETE!

volvo v70

Robin?  varför får du mig alltid att le för!? Jag gillade dig men jag har stannat upp vid vänskap nu. måste inse och jag trivs att vara din vän för med dig kan jag vara mig själv tror jag iaf. Med dig kan jag le och med dig kan jag gråta..haha! men seriöst?! Fattar du hur glad jag är för din fucking skull!!!!!:D
hHAHA inget mer säger jag:P
TIHIHI jag är övertrött så ni vet därför lite damp ryck..hihi

Jag träffade iaf Daniel inne i Göteborg, riktigt skön snubbe säger jag bara. Men jag får hoppas att du inte är som alla andra killar . Dissar mig efter du träffat mig..hehe. Hoppas på det bästa! Kommer aldrig glömma denna dagen iaf..kan du ju ta och skriva upp!!:D

Kan berätta hur min dag gick till...
börja med att gå upp till skolan , va i skolan, hem & fixa mig, Göteborg träffa Daniel, sen hem till Kungälv!, träffa Issa Robin, Dansken, Viktor, Pontus, Nicke, Flackis, Chrille! JÄVLAR!:D
Sen köra hem Issa och sen vara med dem åka runt i Robins V70! fast Dansken körde någon skit sabb...hur det nu stavas..sen skulle jag hem..SUG! mamma är elak och nu är jag hemma.

Hoppas nu ni har haft en underbar kväll för det har jag!
Sov gott<3
puss &kram<3//marie

göteborg<3

Tjennare!!

Nu är det helg !! ska in till Göteborg, riktigt niice:D
Aja hörs senare.
puss&kram//marie

back in school!

Nu är jag tillbaka i skolbänken...tralala är sjuk än men jag vill gärna gå ut så men det var inte jobbigt idag som jag trodde att det skulle bli :)
hehe nu har jag bara en lektion kvar!!!!!Sen är det helg, blev en väldigt kort vecka för min del. Men hallå? Hur ofta är man sjuk.

Nu ska jag läsa min bok den heter så mycket som " Låtas kungen" verkar ju bra kan skriva mer om den när jag läst ut den. :)


en gammal bild

Hoppas ni får en bra Fredag!! :D
Puss&kram//marie

rubrik saknas

oj vad tiden går fort när man är hemma fast jag vakna vid två så det förklara hela saken. Mamma väckte mig när hon drog iväg på möte då gick jag upp och gjorde pannkakor till mig själv. Dem blev riktigt bra!
Nu ser jag på tv och latar mig ska kanske plugga lite snart för det behövs för då kanske jag får stanna hemma imorgon men jag känner att jag inte kommer orka fast man vet ju aldrig.
hehe men ska ta och fixa iordning i köket , mamma kommer flippa...


jag är grym!

vi hörs senare!
puss&kram//marie

Dagens låt

Sofijah  - Den starkaste som finns

Saknar dig Bestefar!

//marie


old

hahaha kollar igenom lite gamla bilder..kan vissa några men nu snackar jag med Daniel igen!! Så jävla glad är jag!! Kanske vissar någon bild på honom också som jag fått men det är inte helt hundra.
Har bara slappat idag och sovit..mamma och jag har snackat mycket idag. Älskar dig mamma! <3


blond!

joline & jag , fjortis tiden.

en väldigt gamal bild..mormors hund.saknar honom<3

ännu en blond bild

bild tagen hos Patrik i Vimmerby ca 1 år sedan.

Åke och jag. (norska folkdräkt)

min kusin, du är saknad. jag kommer snart upp ska du se.<3

Anna-Joline bara några timmar gamal! Gumman , jag älskar dig<3

en nice sommar bild, ge mig sommar!

Nu ska jag se film!
blir hemma imorgon med..ska se film nu!
Puss&kram//marie

sjuk sjuk

åhhh hatar att vara så jävla sjuk!
gillas inte... aja drogar iaf lite låtar nu som jag tänkte dela med mig med.*
Sen kanske jag ska lägga ut lite saker jag som har lust att köpa, jag vill ha ett mål för pengarna jag tjänar så varför inte börja spara ihop till något?:)

Robin Bengtsson - Another lover´s gone

Raaban & Recca  - Vem kan stoppa oss nu?

Raaban & Recca - studenten 2009


bara några låtar som kommer från mina högtalare! <3
Vi hörs senare
puss&kram//marie

när alla vaknar..

höhö har inte sovit en blund!!
Nu går nog väldigt många upp fast jag ska gå o lägga mig^^
nämen jag har snackat med en viss person...du är stark!

ha en trevlig dag!
Godnatt!!<3

dör du..dör jag

jag står fast vi mitt ord!!
DÖR DU!! DÖR JAG!!


patrik&daniel

tönten patrik är och jobbar..han sluta dock för 20 min sedan men då ska han hem och sova..sen upp igen o jobba till 12.00 då ska han ringa mig. Han är riktigt nice snubbe det! han får mig alltid glad. jagär väldigt glad att jag började snacka med honom , uhm?? undra inte om det är snart två månader sedan.. men jag har tråkigt nu okej?! vill höra hans dåliga skämt men får vänta 12 timmar -.-'


Bild på Patrik

nä nu måste jag skriva lite om en kille som jag sagt upp kontaken med..jag ångrar det men det är något jag måste..för mig egena skull men jag saknar honom även fast vi inte träffas. jag har ingen aning om han läser min blogg man kan ju alltid hoppas heller hur?
Han heter Daniel och är 17år. Han är verkligen en underbar kille! Han vet hur han ska få tjejer på fall, han vet exakt vad han ska säga för att man ska bli glad. Han känner mig, jag känner honom och jag fall för honom men han bor flera hundra mil från mig. Det låter helt cp men jag fall för honom för han skrev och sa massa underbart till mig. han öppna sig för mig och vågade berätta för mig vad som va fel och jag ville/vill hjälpa honom men hur ska man kunna hjälpa någon så långt bort?!
jag är inte värd honom för jag inte få honom, jag skulle själv inte orka avståndet det vet jag redan....därför valde jag att säga upp kontaken.
Gud saknar honom redan..jag vill skriva till honom vågar ej. Daniel hoppas du mår bra! Jag tänker på dig.


//marie

musik

Jag vet inte vart jag skulle varit idag utan musik i mitt liv.
Musiken är något så underbart! något jag aldrig kommer kunna leva utan, det gör mig glad och ledsen fast ändå älskar musiken. Musiken kan aldrig svika mig för det gäller bara att lyssna och njuta! Hallå? jag skulle aldrig varit här idag om inte musiken fanns. Det är min tröst i mörkret och min glädje i solen!
åhh musik är mitt liv<3

En lek varför inte kärlek


P!nk- f**kin perfect


Wondderful life - My queen and empress


puss&kram//marie


från bra till dåligt...

allt gick från underbart till typ helvete på bara någon sekund...seriöst?! ett jävla brev kan ändra så mycket..nu ska jag försöka få i mig något eller kanske ska skita i det. för vad är meningen?
vi hörs senare ska äta o sova



puss&kram//marie

sömn är bäst

sömn är det bästa jag vet när jag är sjuk och det är jag nog inte ensam om.
åhh jag ville verkligen inte bli sjuk . men aja nu ska jag sova igen! blir hemma från skolan imorgon...
sov gott och dröm söt nu!


bilden tagen från google
puss&kram//marie

dagens låtar

Tänkte bjuda på två dagens låtar!

Amboza - Mitt hjärta slår för dig

Fonky fresh ft Dudde - Din blick

 

två låtar som jag knarkar just nu.

puss&kram//marie

 


gick hem

oj, glömde skriva att jag gick hem från skolan, började få lock för öronen. Jag klara verkligen av att vara i skolan om jag inte fått lock , då klarade jag inte mera. Fast haha jag gick hem och låg o snacka i telefon med Patrik. Jävlen har ju varit sjuk i 6 veckor ! Vi tänkte träffas när han blev frisk men då blev jag sjuk och han vill inte utsätta sig för att bli sjuk igen. HAHA så får vänta tills jag blir frisk.

Nu har jag sovit i några timmar, riktigt skönt!! Fast halsen gör ont, huvudvärken håller på att komma och näsan kan knappt andas!
Men ska snart sova igen, ska bara höra av mig till min mamma och se om hon kan köpa/laga någon bra mat till mig.


får väl bjuda lite, hehe bild från tågresan med issa!

vi hörs senare eller imorgon!
Puss&kram//marie

gå hem ?

uhm?? Funderar på att gå hem , min kropp är inte helt med idag..håller på att bli sjuk så vill bara gå hem och lägga mig men jag får se för jag går bara till 15.00.
HAHA jag är sjuk!!! vill gå hem!! men aa!!!
hHHAHAHAH Damp.



vi hörs senare.
puss&kram//marie

Skolan..

Godmorgon!

En ny skolvecka? haha nej tack ge mig lite mer lov.
Mitt lov har iaf varit underbart! Både depp och lyckliga stunder kan jag säga men hallå?! livet är inte alltid en dans på rosor, men kämpar man så klarar man vad som helst! Kolla mig liksom , jag lever och må bra.

Nu har jag varit vaken sen ca 7.00 inte okej när man börjar sent! Fast det var ju skönt att bara chilla, jag ringde ett samtal och sen hann jag fixa mig en underbar frukost! hallå?! Hur många gånger hinner man stecka sig ägg på en skoldag till frukost..haha det var iaf min första och det var sjukt gott!

Just issa är här, hon sov här inatt..stackars liten alltså! fast hon är van vid mig vid detta laget ändå så..igår hämtade Robin, Dansken och Pontus oss två vid donken för det gick inga bussar hem till mig på en bra stund, så gulligt av Robin att köra. TACK!!


jag älskar dig gumman! <3

Nu måste jag dra mig vi hörs under dagen!
Puss&kram//marie

varit ute

åhh har varit ute..eller jobbat.
riktigt fint väder, solen skinner fast det var kallt.
skönt att solen tittar fram igen, det är ju en tecken på att våren är på väg. men det gör så jag ler och mår bra. Hopaps jag mår bra snart igen..jag orkar verkligen inte mera smärta nu. jag är så mycket starkare när det är ljust och alla andra mår bra också så blir man själv glad.
nu ska jag iaf sova igen för jag börjar få ont i halsen och huvudet...inte roligt fast borde plugga men har verkligen ingen ork till det nu. sista lov dagen..jag vill ha sommarlov!!



skriver mer senare, puss&kram//marie

Bby<3


kan inte sluta lyssna på den sen du skicka den. bby<3 du är mitt allt, jag lovar! du ger mig livslust!
jag kan inte sluta tänka på dig.

****************

jag kan inte !! jag kan inte!! nu orkar jag inte mera..du ger mig bara tårar..du ger mig falska förhoppningar.
fan du är så jävla underbar! du är helt jävla perfekt snälla fatta det!! jag vill inte se dig så här..jag vill inte se mig själv påverkas så här..det är inte rätt för jag försöker verkligen göra allt för att du ska må bra men vad jag än säger så vänder du på det?! hur tror du jag mår då? jag mår inte bra annars ...fan ta dig!!!du gör mig galen okej? du gör mig helt jävla galen!! jag vill vissa dig att det finns en annan väg..snällla lyssna på mig någon gång men det verkar du aldrig göra..för jag ska bara lyssna på dig. det enda jag ska göra här i livet är att lyssna på andra men ingen ska lyssna på mig fast när väl någon gör det så vissar det sig att den inte gjort det bara igonerat mig totalt.
jag vill ge dig all min styrka!! men du får mig att gråta genom så små ord!


mitt liv?

Okej mitt liv är väl bra men ändå inte..
jag bor med min mamma..och har syskon..men jag saknar något , något jag kämpar för så grovt mycket men ändå aldrig får. blir alltid sviken i slutet av kampen! Jag blir alltid lämnad själv..jag försöker iaf vara en bra person men lyckas aldrig..jag får bara skit tillbaka..jag kommer aldrig lyckas!!


issa & marrie

Nu har jag lite bilder jag tänker vissa, det är bilder från dagarna med issa! Gumman jag älskar dig !!


issa!!


jag & issa hos ronny , lundgrens polare!

sängen är bara min

SÄGER BARA ISSA DU SKA HÖRA AV DIG!!
hehe skriver mer imorgon..sova nu..issa sover hos nora och vi hörs
puss<3

Min moster<3

Min kära Tante Kristen <3
Min älskade moster!<3

Du är min andra mamma. du är min andra halva! Du betyder något så enormt för mig! Du har alltid funnits där för mig. Du är inte värd det som har hänt dig en gång till. jag vet att du klara det! Du måste klara det för jag vill att du ska vara med på mitt bröllop om några år. Jag vill att du ska få se mina barn och dem ska få lära känna dig. Jag vill se dig glad. Jag vill se må bra. Jag vill se dig leva! Du har inte levt länge.<3
jag älskar dig!! jag älskar dig! jag ber till gud varje dag , varje dag att du ska klara det och jag vet att du kommer klara det även fast tårarna rinner så måste jag hoppas att du klara det! Detta är så svårt!! Du bor i ett annat land men ändå så nära mig. Du känner mig och jag dig. Jag vill kunna skratta med dig igen. Vill kunna komma hem till dig en sommar dag och vi bara chillar.<3
jag ska åka upp dig!! jag ska, för jag vill inte förlora dig. jag kommer stötat dig även fast jag är långt ifrån så kommer jag stötta dig!!
jag elskar dig tante<3



Bild på min älskade tante kommer sen<3

telefon/natten

åhh nu har jag vaknat till! hehe, snacka i telefon med andreas som ni vet. Så söt han är! vi snacka typ länge..hihi.
vi kanske ska träffas idag men han svarar inte på sms..men imorgon ska vi träffas!!:D<3
längtar som bara den så jag kan få annat på tankarna(A)<3



Aja nu ska duscha och börja fixa mig ska iaf in till stan o möta issa:)
Hörs senare!
Puss&kram//marie

tele..

ligger i sängen och snackar i telefon!
gissa med vem?! HAHA någon som jag aldrig nämt i bloggen, han heter Andreas!:D
Sjukt söt kille kan jag ju säga,man kan ju nästan tro att han är bäst fast det är ju jag som är bäst!


han ser så kallat "allvarlig" ut fast ändå söt!<3

aja nu ska jag vara social med honom så hörs imorgon !
puss&kram//marie

måste börja....

jag måste börja om från noll IGEN! jag kommer inte klara det..jag måste börja om igen. fast kommer jag klara detta en gång till utan att fastna i mörkret.. ? Aja nu måste jag börja om...

ÅNGEST

tankarna om dig vill inte försvinna!!! Jag gillar verkligen dig..jag vill verkligen vara med dig hela tiden...jag vill ha dig i mitt liv..<3
jag kan inte sluta!! Du är som en drog för mig!! ditt leende !!åhh jag smälter, men dina ögon då?! Jag klara knappt av att se dem utan att börja le och rodna! Jag håller på att bli kär..inte bra marie!!!!Inte bra !! du måste inse att han inte vill ha dig..eller aa det vet du inte än?! varför marie?! varför tar du inte reda på det? :(

JAG HAR ÅNGEST!!!!

helgen ?

Oj helgen har bara runnit iväg...minns knappt vad jag gjorde i lördags! HAHAHA!
Var med mycket folk iaf..Emelie, Emil, Lia, Matilda, Ellinor och Malin är bara några som jag träffat under helgen..jag kommer alltid finnas där för er! Jag kommer alltid tacka er! Jag kommer alltid ställa upp! jag vill vara en äkta vän..<3

"Du? jag gillar verkligen dig..<3
Fast att jag måste acceptera att du inte gillar mig.<3
Du? vill du bli min?"



grym fredag

Oj inte bloggat på länge men igår var det skola och sen blev det lov! yeeah så jag var med Emelie Karlsson! Vi drog till nattcupen , det är en fotbolls cup som skolan håller i . Det var väl från 21-01 för mig sen vet jag inte riktigt när det slutat drog hem vid 01 var sjukt trött och kändes som huvudet skulle sprängas....det var en grym kväll som jag aldrig glömmer! Träffade massor av folk fast skulle vilja träffa dig!! Fast det gick bra med sms och telefon, blä tänker på dig hela tiden. Det är ju ändå du som fyller min dag men ljus.<3


inget löshår här ! äkta vara!

Jag funderar på att bada eller duscha men det går mer åt badet tänkte sätta på en grym film o bara ta det lugnt!
men ska dra mig nu iaf, hörs ikväll! :)
puss&kram<3//marie

gillar

"Att veta att du andas får mig att leva.
Att veta att du ler får mig att le.
Att veta att du inte gillar mig får mig att långsamt dö ut...
"



Sov gott & dröm söt ! <3
Godnatt!<3// marie

vänner?

att ha en vän som ALDRIG bråkat med är guld värt sen när man gör ett lite misstag så mister man honom och världen rasar samman. jag var alltid glad i hans närhet och tänkte inte på mer än nu läget något jag som jag behöver i mitt liv! Vart ska jag ta vägen nu när han inte finns i mitt liv längre?  Var han seriös eller oseriös? jag vill ha honom i mitt liv. han är en sådan underbar människa så det inte är sant! Vet inte hur jag ska beskriva honom..jag vill kunna ge honom det han vill för han är guld värd!! det finns få människor som honom seriöst?! Men livet går vidare hoppas jag och någon gång kanske det blir som normalt igen.. :)

slutar snart!

Yeeah sitter på engelska lektion och slutar snart ! haha vi slutar klockan 13.00 istället för 16.00!! fattar ni om jag blev glad?! :D
Fast kommer nog plugga den tiden isf :)


Daniel! snälla förstå mig okej?! jag gillar dig jag gör det okej! men snälla du gör mig bara orolig när du håller på så..hoppas du vet vad du gör bara.<3


vi kan höras mera när jag kommer hem! hoppas ni får en bra dag
puss&kram//marie

du , du , du och åter du! <3

tankar vill inte släppa dig!! åhh gillar dig verkligen, jag måste verkligen börja tänka på annat för jag tror inte du tänker på mig något..fast man kan ju alltid hoppas!:D<3
HHAHA iaf min dag har varit siså där mycket tankar idag..fick tänka klart i min ensamhet och det var skönt <3
Sen fick jag träffat Matilda en stund och efter vi hade snackat o skrattat så drog jag på ett möte sen drog jag till donken och träffade Emelie,Dansk och Bonnen men det var roligt att träffa Emelie <3 Gumman du betyder glöm inte det! <3


Bjuder på en gamal bildjag hittat HAHA

Nu ska jag se tv och försöka sluta tänka så mycket för imorgon blir det skola!!!!! <3
sen träna måste springa av mig massa nu måste jag sluta skriva. haha <3
Sov gott och dröm söt nu  allihopa! <3
puss&kram//marie

hemma

jag valde att stanna hemma idag, för mycket på mina tankar!! jag skulle behöva springa av mig lite känner jag fast tror inte mamma går med på att jag drar och tränar liksom?! Jag valde att vara hemma,kanske borde göra lite nytta då? Riktigt städa rummet, mublera om kanske? vem vet jag vill göra något för att slippa dig i mina tankar..<3
Åhh gillar dig!<3 Drömde om dig i natt och det var underbart! <3



vi hörs senare //marie

Matilda <3

åhh jag älskar verkligen den tjejen! <3
Hon gör min dag,, vi går igenom samma sak just nu så det underlättar när man behöver någon att prata med.. <3

" dina ögon vill inte försvinna från min näthinna,
  minnen vi skappat på så kort tid försvinner inte
  & därför gillar jag dig så grovt mycket! "

Sitter hemma hos Matilda nu ska snart dra hem för att skriva ut bilder till grupparbetet i skolan, yeeah eller inte!
haha men hörs när vi är hemma.
puss&kram//marie

dagens! <3

Åhh skolan suger när man mår illa!!! xd
Ska snart ha bild iaf, ska bli skönt men sen blir hem och stor städa rummet, sen plugga och träna . Nu jävlar ska fan vissa att jag också kan!! <3
Man kan ju alltid hoppas att han är det <3


bjuder, hehe

aja ska dra nu!
puss&kram//marie

sovit några timmar..

Godmorgon!
Inatt blev det ett depp inlägg men jag kan inte rå för hur jag känner och tänker och jag står för att jag tycker om honom sjukt mycket!!!!
jag vill inte gå till skolan men måste det idag, måste koppla bort tankarna för ett tag måste tänka på annat än honom fast vet att det aldrig kommer gå tyvärr...fast jag ska verkligen försöka.Jag lovar <3
Åhh varför ska det vara så svårt för? jag har gjort fel jag vet..jag drömde om honom dem få timmarna jag sova. Ville aldrig vakna för jag var verklige lycklig! Jag vill vara lycklig det var jag med honom men jag får se hur jag gör med mitt liv.



Nu ska jag duscha iaf så vi hörs senare! <3
puss&kram//marie

inget mer än vänner

jag är inte sur, ledsen, arg eller besviken på dig mest stolt att du står för vad du tycker och tänker! Att du vågade säga till mig hur det låg till och släppa ut dina känslor. Jag klara det jag också men gillar dig för mycket som jag inte kunde med att säga i bilen idag tyvärr jag vill inte orsaka mer smärta för dig för du var redan förstörd som det var men jag vill kunna finnas där för dig. Jag vill se dig glad igen! Du är alltid glad, du får mig att le genom att bara se åt mitt håll, det finns få som få mig le genom så små saker. Jag vill kunna få dig att le men jag vet inte hur jag ska gå till väga för att få dig att le just nu för jag har massa annat att vara ledsen över så jag har ingen ork att vara ledsen över detta därför är jag som är. Jag vill att åren ska gå fort nu för jag vill inte vara kvar i ett helvete längre..det är för jobbigt, det sliter på mig sjukt mycket!! Ska jag släppa taget och leta vidare? Jag kan inte, inte idag ,inte imorgon jag kan inte släppa dig än. Så tvinga mig inte för det började svida i mitt hjärta förut pågrund av detta men det är verkligen inte ditt fel!!! det är mitt fel, jag lovar! jag tar på mig detta, för jag skulle inte hört av mig till honom då skulle du aldrig fått träffa mig..då skulle du aldrig börjat gilla mig..och jag dig<3
Hur ska man förklara? Jag gillar dig sjukt mycket att jag knappt kan sova..för jag tänker på dig!! Detta är inte första gången jag är sömnlös pågrund av tankar om dig..men tankar om dig är så underbara så det inte är sant!! Du skadar mig inte på något sätt jag lovar! Du gör mig bara glad, jag kanske fäller en tår ibland för jag vet att det inte kommer bli vi men det är du värd! Du är värd allt och lite till här i världen!! Önskar att jag kunde ge dig allt du vill ha för att verkligen vissa dig att jag gillar dig!!!!! <3


"kärlek är något så underbart fast ändå en smärta.<3 "


//marie

i think abut you all the time

jag kan inte sluta tänka på dig, du säger att det inte kan bli vi men ändå du gör du sä här mot mig. jag förstår mig inte på dig. du ger mig sådan för hoppningar så det inte är sant. gud jag önskar att han kände mitt riktiga jag och kunde se vem jag verkligen är. Jag kan vara rolig, söt och snäll! jag står verkligen för vad jag tycker och tänker men ibland är det svårt att stå imot så många så man får ge sig..jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon som du. du har gett mig ett hopp en framtid! jag trodde att jag nått botten..men du kom till in i mitt liv som ett ljus! fast du sa själv att det aldrig kommer bli vi. Så vad syslar du med?! Leker du bara med mig? Jag kanske inte är så perfekt men ingen är det tyvärr..jag vill vissa dig att jag också kan vara underbar för det är du är helt underbar!  <3
tankar om dig  blir bara fler och fler sedan springer det runt i panik...jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska säga till dig längre..



tele..

åhh är hemma än men lilla robin slutar klockan tolv fast jag vill ut ska snart det! träffa matilda en bra stund! <3
jag är fixad och klar nu! :D<3
hahahahah jag är nöjd för en gångs skull men jag snackade nyss med Elliinor och sen ringde jag Matilda efter det!<3
så det blir att träffa båda två , roligt roligt <3
Älskar er tjejer<3

Aja ska snart dra! Hoppas ni får en underbar kväll!<3



Puss&kram//marie

FREDAG!<3

Äntligen fredag och jag väntar på att få reda på vad som händer ikväll! åhh hatar att vänta men jag nu under dem senaste fyra timmarna.. städat halva övervåningen för det är bara jag som är här typ, sen duschat och fixat mitt hår lite sådär och nu ska jag fixa mig lite! Åhh matilda är bästa i världen så alla vet! <3
Haha hoppas hon hör av sig snart!!  hon jobbar så det är bara att vänta...


MIN MAGE GÖR ONT VET INTE VARFÖR :'(
kan ta en bild senare på min outfift!: )
puss&kram//marie

ge mig fredag!

åhh, ge mig fredag! Jag vill inte vara kvar i skolan, jag vill vara med mina underbara vänner igen!<3 träffade ju nya vänner förra helgen, riktigt sköna människor! Haha, en helg jag aldrig glömer kan jag säga..<3
till helgen blir det samma personer igen! Så jävla niiice!!

Nu ska jag försöka jobba lite matte! haha!:D
puss&kram<3//marie

love ?

Kärlek? det finns överallt, vart man en går ser man kärlek. men för mig kan kärlek vara så underbart men ändå en sådan smärta som skär i mig!  jag råkar att falla fort för någon , något jag måste sluta med nu! För jag skadar bara mig själv när jag gör det. Men igår kämpade jag imot fast jag somna så sent för att jag låg och tänkte hur jag skulle gå till väga men jag har inte fått något svar än, kommer aldrig få svar hur man ska ta sig igenom det..


gillar starkt <3

"dina ögon lysser upp min dag.
dina ögon får mig att le.
dina ögon försvinner ej från min näthinna<3"


trallala Gillar dig tror jag <3


RSS 2.0